torsdag den 1. september 2011

New York Times visioi Microsoft Surface keittiön pöydälle, mutta älä kaada teidän EUVL (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/new-york-times-envisions-microsoft-surface-kitchen-table-just-d/:


Kauan sitten mennyt ovat päivän istuu aamiaispöytään, juominen kuppi kahvia ja jakaminen Sunday paperi ... tai ne ovat? New York Time T & K-Lab kehittää "keittiön pöydän" perustuu-on Microsoft Surface kosketusnäyttö tekniikkaa, jotta voidaan ottaa henkilöitä, jotka normaalisti alaspäin niiden iPads, takaisin taulukon enemmän sosiaalinen tapa kuluttaa ja jakaa sisältöä. Näyttö antaa useita lukijoita mahdollisuuden istua pöydässä ja vuorovaikutuksessa, ja vaihtoehtoja jakaa pintaa kääntämällä ja laajentamalla kuvia tai artikkeleita. Times visioi, että se on myös tila löytö, joissa käyttäjät voivat saada lisätietoja tietyn tuotteen laittamalla se pöydälle löytää ja niihin liittyvät NYT artikkeleita, jotka voivat myös mielenkiintoinen menetelmä mainonta - vain olla varovainen mihin laitoit että Starbucks kuppi.

Jatka lukemista New York Times visioi Microsoft Surface keittiön pöydälle, mutta älä kaada teidän EUVL (video)


New York Times visioi Microsoft Surface keittiön pöydälle, mutta älä kaada teidän EUVL (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 20:56:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Microsoft Surface Blog | lähde Nieman Journalism Lab | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar