søndag den 2. oktober 2011

TWCable TV App päivitys tuo kuvatekstejä, haku, ja lapsilukko

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/02/twcable-tv-app-update-brings-captions-search-and-parental-cont/:


Time Warner on streaming live TV iPad sen TWCable TV App maaliskuusta lähtien ja uusin päivitys tuo vieläkin perinteisen television standbys on tablet kokemus. Nyt elämme v2.5.0 on perus hakutoiminto (otsikot tai jakson nimi vain, avainsanat, cast and crew ovat tulossa pian), tuki suljetut kaappaukset ja kyky estää tiettyjä kanavia sovellus vanhemmille. Mukana on myös muutamia korjauksia varten kärsivien ääni kysymyksiä tai näe heidän HD-kanavat Uusimmat - tilaajat voivat tarkistaa virallinen blogi saadaksesi lisätietoja tai vain napata ilmaiseksi App iTunesissa.

TWCable TV App päivitys tuo kuvatekstejä, haku, ja lapsilukko alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 lokakuu 2011 16:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Time Warner Cable Uudenkaupungin , iTunes | Lähetä | Kommentit

Yksityisyyden Ryhmät Kysy FTC Facebookiin Investigation

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I57HTrHuGf8/Privacy-Groups-Ask-FTC-For-Facebook-Investigation:

Nimetön lukija kirjoittaa "10 yleisen edun ryhmät ovat pyytäneet FTC tutkimaan Facebook eri liiketoiminnan käytäntöjä. Tämä kysyntä tulee heti kaksi samanlaista niitä tällä viikolla kaksi Yhdysvaltain kongressin pyysi FTC tutkimaan, miten Facebookin evästeet käyttäytyvät, ja Irlannin Data Protection komissaari on sopinut tehdä yksityisyyttä tarkastus Facebook. Koska sosiaalinen verkosto kansainvälinen päämaja on Dublinissa, jälkimmäinen on enemmän vakava kuten suurin osa sivuston käyttäjistä voisi vaikuttaa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Lähtemään ja Conquer

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PjtijsaV9Aw/:

by Scoble

Toimittajan huomautus: Vieras Kirjoittaja Aaron Levie on perustaja ja toimitusjohtaja Box.net.


Vanha tekniikka vartija Piilaakson nopeasti unhinging. Vuodesta todella vanha kohtaavat värähtelevän strategioita ja johtajia , jotta hiljattain vanhan myllertävä kautta toimitusjohtajat yhtä nopeasti kuin ne kuolleet-allas tuotteita, suuntaamalla koko yrityksen kilpailevien kanssa Zuckerberg, tai aiheuttaa merkittävän asiakkaan sekaannusta , koska ne siirtyisivät tulevaisuudessa , tai jopa vanhempi-uutta, sisältöä akseli tai kaksi ennen ystävällinen lasku Google tai Facebook.


Tämän siirtymistä vanhasta uuteen, ja uutta vanhaan, tulee silmiinpistävän harvinainen tilaisuus rakentaa seuraava suuri tekniikka huippuluokkaa. Tänään pyörivät teknologia-suosii niitä, joilla bias kohti nopeutta, muuttaa ja häiriöitä.


Viime kuukausina yksin, olen kuullut uusia yrityksiä, seison mullistaa miten olemme vuorovaikutuksessa terveydenhuollon, puhaltaa auki televisio kulutusta, ja tehdä koulutus mobiili. Ja raikkaan, en tarvitse mitään määritteet kuvaamaan näitä startups: mitään "katsellen televisiota samalla tweeting" tai "helpottamaan terveydenhuollon paikallisten kuponkeja." Ei, nämä aineet voivat olla pelin muuttuvan palveluja yrittäjille, jotka ovat asettaneet katseensa unelma.


Marc Andreessen äskettäin säädettyihin hämmästyttävän tiukka perustelu miksi ohjelmisto melko paljon valloittaa maailman . Tai tarkemmin sanottuna, syödä se. Mutta tämä tapahtuu vain, jos pyrimme aidosti maailman muuttuvan teknologian. Tekniikka, jonka avulla voimme viestiä, tallentaa ja parantaa potilaiden elämänlaatua, tai tekemään parempia päätöksiä yritystemme nopeammin.


Lanseeraa klo häiritä ja Demo muutama viikko sitten sai minut ajattelemaan, että maaginen vaiheessa käynnistyksen elinkaaren vaiheessa rakennuksen prosessi, jossa mitään ja kaikki on mahdollista. Sinulla on vielä tehdä ensimmäisen pivot, sinulla ei olisi voinut kääntää alas yli pari VC, ja olen varma joukkue dynaaminen vain copacetic. Ah, kunnian päivää.


No, ennen kuin saat paljon kauemmas, tässä on muutamia ei-toivottuja oppitunteja ajattelin jakaa viiden vuoristorataa vuotta laaksossa:


Varmista teet usein jotain, joka ei ollut mahdollista 3 vuotta sitten


Vain yritysten kannattaa aloittaa tällä alalla ovat ne, joita ei ole olemassa toisessa ajassa. Ja muutoksen nopeus Internetissä päästä Pakonopeus, aikakausia mitataan neljäsosaa, ei vuotta. Jos et ole hyödyntää joitakin täysin uusia mahdollistaja, olet paahtoleipää. Ehkä etu on suuruusluokkaa muutoksen hinta ja saatavuus infrastruktuurin takia pilvi (Cloudera, DotCloud, Twilio), tai nyt-paikasta riippumaton pääsy tehokkaisiin "älykkäitä" laitteita (neliö, Uber, KNO, ilmavia Labs) tai muutos sosiaalisessa käyttäytymisessä sekä työn ja kodin (hölistä, jive, HealthTap), tai kaikki kolme. Ajatuksena on jatkuvasti kurottelee reunan mikä on mahdollista, laajentamalla rajat mitä odotetaan ja kääntämällä romaanin osaksi tapana. Jos et tee tätä, et erotu, et saa pitoa, etkä voittaa. Kuten Andy Grove huomauttaa, jos et ole luoda 10X parannus ulottuvuus kustannusten, tehokkuuden, tai hyötyä kuluttajalle,


Boston Dynamics Alpha Dog tekee Alyx Vancen lemmikki näyttää lelu (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/02/boston-dynamics-alpha-dog-makes-alyx-vances-pet-look-like-a-toy/:


Boston Dynamicsin BigDog on yksi meidän suosikki hullu tason DARPA hankkeiden robotti pack-mule, joka voi kuljettaa 400 kiloa pakki joukkoja. Jossain vaiheessa, Massachusetts mekaniikka päätti Bot Olisi paljon parempi, jos se oli koko tiedote, tai tiedät, SUV. Alpha Dog menettää YK-rivistössä pörinää edeltäjänsä, on välillä 20 mailia ja voi kestää paljon enemmän rangaistusta. Jos Tsekkaa video Tauon jälkeen näet kaksi ihmistä turhaan yrittää Takedown on hirviö - Half-Life 2 diehards saattaa kokea torjua flashback on pelkkä näky siitä. AT-AT Jr odotetaan nähdä kenttätestejä joskus ensi vuonna, kun se ei ole testialustaksi kiviä kamppailemaan, mutta Yhdysvaltain merijalkaväki. Mark sanamme: odotamme 'em näkyvän jokaisessa painajaismaisen dystopia on 2020-luvulla, ja ottaa tuijottaa rooli tulevassa Robopocalypse .

Jatka lukemista Boston Dynamics Alpha Dog tekee Alyx Vancen lemmikki näyttää lelu (video)


Boston Dynamics Alpha Dog tekee Alyx Vancen lemmikki näyttää lelu (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 lokakuu 2011 13:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink IEEE Spectrum | lähde Boston Dynamics | Lähetä | Kommentit

Samsung Stratosphere vahvistetaan kaikki lääke pois spec sheet hoito

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/02/samsung-stratosphere-lays-it-all-out-with-spec-sheet-treatment/:

Tulevia Samsung Stratosphere Verizon Wireless on tuskin salaisuus, mutta muuten muutama huhuttu yksityiskohtia , silmälasit tästä LTE varustettu QWERTY liukusäädintä ovat jääneet hieman mysteeri. Nyt kaikki on muuttunut, kiitos suurelta osin sen vuotanut spec sheet mistä Big Red - vain kurkistaa tauon jälkeen. Siitä tulee pakkaus 4 tuuman Super AMOLED näyttö WVGA resoluutio, (oletettavasti) yhden ytimen 1GHz prosessori sekä 512 Mt RAM, 4 Gt sisäistä tallennustilaa ja 4 Gt microSD-kortti, joka on esiasennettu. Kummallista, se tulee olemaan ensimmäinen Verizon LTE puhelimet sisällyttää Micro SIM tilalle suurempi, perinteinen tarjoaa. Muu kuin, että näyttää siltä, ​​keinottelua Android 2.3, sekä sen 5MP takana / 1.3MP edessä kamerat olivat kuolleena. Mukana on myös LED-salama perässään, vaikka videotallennus on rajattu melko arkipäiväinen 480p. Siitä huolimatta, jos olet nälkä ja jano for speed mutta tarvitsevat näppäimistö, Stratosphere etsii pidät ilmeinen (tosin vain) valinta.

Jatka lukemista Samsung Stratosphere vahvistetaan kaikki lääke pois spec sheet hoito


Samsung Stratosphere vahvistetaan kaikki lääke pois spec sheet hoito alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 lokakuu 2011 15:13:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Droid Life | Lähetä | Kommentit

Kysy Slashdot: Miten hyödyntää Post-Kaihi Ultravioletti Vision?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Igs3li8Zr8/Ask-Slashdot-How-to-Exploit-Post-Cataract-Ultraviolet-Vision:

xmas2003 kirjoittaa "Olen viime aikoina ollut kaihileikkaus kanssa Crystalens implantti. With My pilvinen kellastumista (UV-suodatus) mykiö poistettu, näen maailman uudessa valossa (siitä lisää hetken kuluttua) niin kaikki on kirkkaampi ja värit ovat eloisa ... plus keskipisteenä. Tyypillisenä Slashdot lukija, olen ollut likinäköinen lapsuudesta asti, joten se ihana ei tarvitse käyttää silmälaseja / koskettimia etäisyyttä. Yksi mielenkiintoinen kummallisuus on se, että voin nyt nähdä ultraviolettivaloa - näyttää että on olemassa muutamia ihmisiä, jotka ovat photoreceptors herkkä alle 400Nm osaksi UV spektri. Olen tehnyt joitakin kokeita Black Light ja UV-suodatin vahvistaa tämän, mutta haluaisivat tehdä enemmän lopullista testausta esimerkiksi käyttämällä monokromaattorin - ketään Boulder, Colorado ala käyttää sellaista? Ja mitään ehdotuksia Slashdot lukijoille, miten voin vielä tutkia tätä ilmiötä? Vaikka en voi nähdä kuolleita ihmisiä, luulisin olen "supervalta" ... vaikka en ole varma keski-ikäinen esikaupunkilainen isä on Don violetit sukkahousut ja Kap tulla rikos-taistelija! "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Tietoturvaheikkouksia HTC Android-laitteet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aUYBDQjgXVM/Security-Vulnerabilities-On-HTC-Android-Devices:

revjtanton kirjoittaa "Viime päivityksiä joihinkin laitteisiinsa, HTC esitteli sarja kirjautumalla työkalut kerättyä tietoa. paljon tietoa. eristä. Riippumatta syy oli, onko ymmärtää paremmin ongelmia käyttäjien laitteisiin, helpompaa kauko analyysi tai yrityksen pahuus - sillä ei ole väliä. " Tämä johtuu siitä "mitään app viallisten laitteiden että pyynnöt yksi android.permission.INTERNET (mikä on normaalia tahansa App joka yhdistää web tai näyttää mainoksia)" toisella näistä puhelimista voi nyt napata kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia bittiä kirjautunut tiedot.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Psystar menettää valituksen Apple asia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DI2oK7thz68/Psystar-Loses-Appeal-In-Apple-Case:

Välinen riita Mac Cloner Psystar ja Apple on ollut pitkä ja kiemurteleva yksi, nyt, lukija UnknowingFool kirjoittaa, että "Viime viikolla Yhdysvaltain Yhdeksäs Circuit Court of Appeals sulkea enimmäkseen vastaan ​​Psystar niiden vetovoimaa niiden tapauksessa Apple. Tilintarkastustuomioistuin havaitsi Apple etteivät ne väärin tekijänoikeus ottaa olosuhteet OS X lisenssillä. Psystar voitti yhdessä kohdassa, jossa jotkut tuomioistuin määrää pitäisi ei ole sinetöity. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Aikajanat Facebook Ei sanoja ...

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7g5fDl4W6vM/:

article_graphics_28

Toimittajan huomautus: Facebook aikataulut ovat vasta alkua. Tässä guest postitse Jim Pitkow ja Adrian Aoun hahmotella mitä aikajanat voisi näyttää jos niitä sovelletaan kaikkeen. Auon on toimitusjohtaja varkain käynnistyksen Wavii , jotka työskentelevät osajoukko kuvailtujen ongelmien alle, ja Pitkow on neuvonantajana.


Viime viikolla Facebook teki historiaa. Kun kerätä tietoa käyttäjien vuosia, Facebook kääntyi suunnittelija Nicholas Felton joka päätti, että oli aika ottaa nämä tiedot seuraavalle tasolle ja havainnollistaa sitä - ja aikajana syntyi. Mutta entä mitä tapahtuu muun maailman, eikä vain ystäväni ... Miksei Facebook ole aikataulut siitä?


Me vastata, että minuutin, mutta ensin, miksi se edes väliä? Samasta syystä olet lukenut tämän artikkelin, ihmiset haluavat pysyä ajan tasalla monenlaisia ​​tieto-sosiaalinen, ajankohtainen, paikallinen, kansallinen, globaali-ja me kaikki vihaavat kaipaamaan tärkeä uusi tarina. Tietoja niin helposti meidän pakko käsitellä enemmän tietoa kuin koskaan ennen. Facebook on uraauurtava tavalla saamme tietoa ystäviä, mutta valitettavasti työkaluja muun maailman uutiset eivät ole vielä kiinni.


Mutta emme ole kertoa teille mitä et jo tiedä. Miljardin dollarin kysymys on, mitä tehdä asialle? Uskomme, että tieto kulutus nykyään on valmis varten mullistus-teknologia kehittyy vastaamaan käyttäytymistämme. Joten miten tämä muutos tapahtuu?


Taistelee Information Overload


Mikä oli kerran yksinkertainen käyttää skannauksen yksi tai kaksi sanomalehtiä päivittäin mielenkiintoisia otsikoita ja artikkeleita on kärjistyivät toistuvia skannaa koko päivän useiden verkossa uutislähteiden (Facebook rehu, tweets, RSS-syötteitä, online-sanomalehtien ja blogit). Ja monissa tapauksissa eri lähteistä ainoastaan ​​toistetaan sama tarina uudestaan ​​ja uudestaan, joten ilmeisen runsaasti vaihtoehtoja harhaanjohtava. Joten vaikka valinnanvaraa on usein parempi, tässä se on yksinkertaisesti liikaa meille.


Esimerkiksi kun Kate Middleton naimisiin prinssi William, et voi lukea tuhat artikkeleita siitä. Kumma kyllä, lukeminen perinteinen tulostusmateriaali on todellisuudessa tehokkaampi kuin tämä, koska tarina on mainittu vain kerran per paperi. Vuonna nykytila ​​"ylikuormitus", näet saman artiklan tweeted, jaettu Facebookissa, työnsi RSS-syöte, jne. Ja usein kustantajat taipua kieroutunut kannustimena sensaatiohakuisia otsikoita eriyttää cookie-cutter sisältöä ja ajaa enemmän napsautuksia. Tämä vaikeuttaa puolueellisuuden välttämiseksi ja ymmärtää, mitä todella tapahtuu, tai edes tiedä, jos olet alre


Engadget Mobile Podcast, live at neljätoista ET!

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/02/the-engadget-mobile-podcast-live-at-2pm-et/:


Perjantai-iltapäivisin vain eivät ole sama ilman Mobile Podcast kuunnella, mutta toivottavasti teidän sunnuntai-iltapäivänä on nyt heckuva paljon paremmin tänä viikonloppuna. Kävi ilmi, että neljätoista ET oli täydellinen ikkunasta aikaa Myriam ja Brad saadakseen Rants jotta ja leikellä ehdottomasti jättiläismäinen viikolla langattomien tapahtumia kaikki samaan aikaan. Tule erityistä sunnuntai painoksen Engadget Mobile Podcast, live at neljätoista ET (11AM PT, kahdeksantoista GT)!

Jatka lukemista Engadget Mobile Podcast, live at neljätoista ET!


Engadget Mobile Podcast, live at neljätoista ET! alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 lokakuu 2011 13:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Venäjän ohjelmistoalan yritys sanoo sen App voi haljeta BlackBerry turvallisuus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gHBjDe4iUj4/Russian-Software-Company-Says-Its-App-Can-Crack-BlackBerry-Security:

AZA43 loikkaa riveihin hyväksyttyjen lähettäjien, kirjallisesti "Venäjän tietoturvaohjelmiston toimittaja Elcomsoft on julkaissut App se väittää voi määrittää BlackBerry handheld salasanoja. Ohjelmistot muka hakata BlackBerry salasana kautta kehittyneen handheld suojausasetus joka on tarkoitus salata tallennetut tiedot käyttäjän muistikortille. Ja hakkeri ei tarvitse edes BlackBerry määrittää salasanan, vain mediakortti. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony Ericsson lainaa käsi FreeXperia devien joukoille, osoittaa rakkauttaan CyanogenMod 7.1

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/02/sony-ericsson-lends-hand-to-freexperia-devs-shows-love-for-cyan/:


Osoittautuu, Sony Ericsson on todella tulossa ympäri ymmärrystä, että Android-puhelimet eivät ole yhden koon kaikki ehdotus. Ottamisen jälkeen ilmoitus FreeXperia joukkueen väsymätön ponnisteluja CyanogenMod 7,1 tiettyihin SE laitteita, yhtiö on nyt " vetää Samsung "lainaamalla tukensa asialle. Yritys on antanut ryhmälle noin 20-puhelimet sekä debugged ja uudelleen kamera kirjasto binaries varmistaa asianmukainen käyttökokemuksen. Ei pysähtymättä siellä, Sony Ericsson toivoo, jotta nämä bitit kaikkien kehittäjien erityisessä EULA lähitulevaisuudessa. Tietenkin yhtiö jatkaa muistuttaa sen käyttäjille, että se ei nimenomaan suvaitse lukituksen käynnistyslataimen - mikä vielä aiheuttaa takuun raukeamisen - vaikka se on halukas auttamaan sinua juuri siinä.



[Kiitos, Thorsten]

Sony Ericsson lainaa käsi FreeXperia devien joukoille, osoittaa rakkauttaan CyanogenMod 7,1 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 lokakuu 2011 12:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Sony Ericsson Developer World | Lähetä | Kommentit

Sony paljasti hinnat ja koot Do Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön saavat palkkaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoa (vieläkään tiedä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimet ovat esiintyneet joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollari.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria) kuin 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Kanadalainen tuomioistuin toteaa sivuston Kaapiva tekijänoikeutta loukkaavaan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dH7Ff7K2yCc/Canadian-Court-Finds-Website-Scraping-Infringes-Copyright:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä haaksirikkoutui kirjoittaa "oikeudenkäynnin tuomio British Columbia, Kanada, totesi Zoocasa, kiinteistöhaku paikalla ja jotka Rogers Communications, rikkonut tekijänoikeuksia kaapien kiinteistöjen tietoihin ja kuvia Century 21 Kanadasta. Päätöksessä perusteellisesti arvioita kysymykset Sivustojen kaapimalla, käyttöehdot, "Shrink Wrap" ja "Klikkaa Wrap-sopimuksia, robots.txt-tiedostoja, ja tekijänoikeus vaikutuksia hypertekstin. American lukijoita käytetään monen miljoonan dollarin vahingonkorvauksia, tuomioistuin tässä myönnettiin 1000 dollari (yksi tuhatta dollaria ) rikkomisesta Century 21 sivuston käyttöehdot ja lakisääteiset Copyright vahingoista yhteensä 32.000 dollari ($ 250 per loukkaavan kiinteistöjen kuva). Lisää analyysi Michael Geist blogi, ja Globe & Mail. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viikoittain Watch Round Up

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9getOPVYO1g/:

Dedgumo-watches-12

Joka viikonloppu, me juoksemme nopeasti koosteeseen suurimmista katsella uutisia. Miksi? Koska kellot ovat tosi viileä.


Dievas Vortex ammatillinen katsella saa tarkistaa . Kestävä titaani tapauksessa ja helppolukuinen soittaa ihmisille, jotka tarvitsee vain vakava kello (vakavasta työhön ja vapaa).


Tarkasteltaessa moderni klassikko, hyvin ainutlaatuinen klassikko. Gerald Genta Gefica Bi-Retro Safari katsella GET: n muisti ja suositellaan kyinen.


Rakkaus, että japanilaiset deconstructionist Steampunk näyttää? Dedegumo kellot mittatilaustyönä käsin ja ei liian kallista.


Saat hieman kommentaari, tutustu Hourtime Watch Podcast .


Klikkaa nähdäksesi diaesitys.