søndag den 2. oktober 2011

Samsung Stratosphere vahvistetaan kaikki lääke pois spec sheet hoito

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/02/samsung-stratosphere-lays-it-all-out-with-spec-sheet-treatment/:

Tulevia Samsung Stratosphere Verizon Wireless on tuskin salaisuus, mutta muuten muutama huhuttu yksityiskohtia , silmälasit tästä LTE varustettu QWERTY liukusäädintä ovat jääneet hieman mysteeri. Nyt kaikki on muuttunut, kiitos suurelta osin sen vuotanut spec sheet mistä Big Red - vain kurkistaa tauon jälkeen. Siitä tulee pakkaus 4 tuuman Super AMOLED näyttö WVGA resoluutio, (oletettavasti) yhden ytimen 1GHz prosessori sekä 512 Mt RAM, 4 Gt sisäistä tallennustilaa ja 4 Gt microSD-kortti, joka on esiasennettu. Kummallista, se tulee olemaan ensimmäinen Verizon LTE puhelimet sisällyttää Micro SIM tilalle suurempi, perinteinen tarjoaa. Muu kuin, että näyttää siltä, ​​keinottelua Android 2.3, sekä sen 5MP takana / 1.3MP edessä kamerat olivat kuolleena. Mukana on myös LED-salama perässään, vaikka videotallennus on rajattu melko arkipäiväinen 480p. Siitä huolimatta, jos olet nälkä ja jano for speed mutta tarvitsevat näppäimistö, Stratosphere etsii pidät ilmeinen (tosin vain) valinta.

Jatka lukemista Samsung Stratosphere vahvistetaan kaikki lääke pois spec sheet hoito


Samsung Stratosphere vahvistetaan kaikki lääke pois spec sheet hoito alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 lokakuu 2011 15:13:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Droid Life | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar