søndag den 2. oktober 2011

ASIMO matkii jokaista liikettäsi, reunat lähemmäksi Single White Robot alueella (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/01/asimo-mimics-your-every-move-edges-closer-towards-single-white/:


Hei, katso Engadgeteers! Se on toinen Kinect hack - paitsi tämä yksi käyttää todella paljon robotti. Honda ohjattiin ASIMO ulos kansanjoukkoihin IEEE 2011 kansainvälisen konferenssin Älykkäät robotit ja järjestelmät keuliminen sen vasta hankittu pop ja lukko taitoja . Okei, niin pii-perattujen Fella ei voi Krump parhaat of'em vielä, mutta hän voi todennäköisesti tehdä liikkuminen - se kaikki riippuu tanssipaikoilla. Kun toiling pois heidän hullun tiedemiehen lairs, tutkijat takana bot ovat onnistuneet suunnittelemaan keinoja jäljittelee ihmisen liikkeen, joka kääntää kartoitettu pisteitä käyttäjän ylävartalon reaaliaikaisiin, robotti-jäljitellä liikkeen. Mutkitteleva joukossa olet todennäköisesti kuvitella vasen-of-keskus käyttötarkoituksia tech, mutta älkäämme tyhjetä että ilkikurinen ilmapallo, siellä tulee olla tapauksia "stop lyö itseäsi ASIMO" täällä, koska insinöörit ovat sisäänrakennettu törmäys ja vakautta turvaa . Niin todentuntuista-it's-Uncanny edistysaskeleet eivät lopu tähän myöskään, koska ASIMO nyt myös tietokanta teksti-vaikutteita eleitä - annamme tulevaisuudessa robotti ystävän avulla fyysisesti julki kylmä, "Vihaan sinua niin paljon oikealle nyt "Robo-sävy. Muut kuin löytää itsensä kotonaan Italiassa, näistä innovaatioista muista laittaa ASIMO toisessa päässä meidän kauko-ohjattu käskystä . Klikkaa ohi tauko nähdä tämän automaattisen MIME pudota se kuin se on kuuma.

Jatka lukemista ASIMO matkii jokaista liikettäsi, reunat lähemmäksi Single White Robot alueella (video)


ASIMO matkii jokaista liikettäsi, reunat lähemmäksi Single White Robot alueella (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 lokakuu 2011 19:39:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde IEEE Spectrum | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar