søndag den 2. oktober 2011

Mutewatch ranteet-on: pysy-tehtävän hyvä tärinää (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/01/mutewatch-wrists-on-stay-on-task-with-good-vibrations-video/:


Ei, kuvassa ei ole mikään modernisoitu Power Ranger ranteen kommunikaattori. Tämä on Mutewatch , ja olemme olleet kiehtoneet koska meillä säädettiin ensimmäisen kerran silmät sen yli vuosi sitten. Yhdellä silmäyksellä, se näyttää sukua kumi muoti rannerengas , joka voisi tehdä sen 260 dollaria hintalappu järkyttävä. Mutta oikea kosketus tai pyyhkäise se paljastaa olevansa paljon enemmän. Tukholman -alkuvaiheen sen takana, dubattuna Mutewatch AB, visioi toimivan laitteen "ajanhallintatyökalu" asettamisessa quick ranne-tuntui värähtelevän muistutuksia aikana päivä. Ajattele Growl, mutta ranteeseen. Rannekello puuttuu soittaa ja kristalli, ja sen sijaan on taivutettu, kosketusherkkä osiosta kasvot piilotettu LED , ympäröivän valon tunnistin, liiketunnistimen ja tärisevä moottori hälytyksiä. Olemme viettäneet jonkin aikaa käyttäen lähes lopullinen yksikkö nähdä, mitä se olisi sama kuin hiljaa hallita päivää, ja se kaikki säädettyihin vain menneen tauko.

Jatka lukemista Mutewatch ranteet-on: pysy-tehtävän hyvä tärinää (video)


Mutewatch ranteet-on: pysy-tehtävän hyvä tärinää (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 lokakuu 2011 18:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Mutewatch | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar