søndag den 2. oktober 2011

Boston Dynamics Alpha Dog tekee Alyx Vancen lemmikki näyttää lelu (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/02/boston-dynamics-alpha-dog-makes-alyx-vances-pet-look-like-a-toy/:


Boston Dynamicsin BigDog on yksi meidän suosikki hullu tason DARPA hankkeiden robotti pack-mule, joka voi kuljettaa 400 kiloa pakki joukkoja. Jossain vaiheessa, Massachusetts mekaniikka päätti Bot Olisi paljon parempi, jos se oli koko tiedote, tai tiedät, SUV. Alpha Dog menettää YK-rivistössä pörinää edeltäjänsä, on välillä 20 mailia ja voi kestää paljon enemmän rangaistusta. Jos Tsekkaa video Tauon jälkeen näet kaksi ihmistä turhaan yrittää Takedown on hirviö - Half-Life 2 diehards saattaa kokea torjua flashback on pelkkä näky siitä. AT-AT Jr odotetaan nähdä kenttätestejä joskus ensi vuonna, kun se ei ole testialustaksi kiviä kamppailemaan, mutta Yhdysvaltain merijalkaväki. Mark sanamme: odotamme 'em näkyvän jokaisessa painajaismaisen dystopia on 2020-luvulla, ja ottaa tuijottaa rooli tulevassa Robopocalypse .

Jatka lukemista Boston Dynamics Alpha Dog tekee Alyx Vancen lemmikki näyttää lelu (video)


Boston Dynamics Alpha Dog tekee Alyx Vancen lemmikki näyttää lelu (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 lokakuu 2011 13:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink IEEE Spectrum | lähde Boston Dynamics | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar