søndag den 2. oktober 2011

Prototype Magic Carpet käyttää sähköistetty säikeitä "lentää" Aladdin ennakkotilaukset (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/01/prototype-magic-carpet-uses-electrified-threads-to-fly-aladdi/:


Jos vietit lapsuutesi kaipuu lentää, et ole yksin - ja yksi Princeton Grad saattanut tulla askeleen lähempänä joten se todellisuus, jossa prototyyppi Magic Carpet . Ok, se ei ole oikeastaan ​​matolle on maaginen lajike, mutta 4-tuumainen pala muovia sähköllä pieni suorittaa kierteet. Se toimii sellaisenaan: soveltamalla virta arkki, pieni ilmataskuja muodossa alla, kuljettavan sitä eteenpäin sentin sekunnissa. Sillä se edellyttää ilmataskuja eteenpäin, maton tulee pysyä lähellä maanpintaa - mikä enemmän kuin Marty McFly n hoverboard kuin Aladdinin parempana kuljetustapaa. Parempi vielä, keksijä on suunnitelmia aurinko powered version, joka olisi vapaa matto raskaan akku rajoitteita ja että se voi kulkea vapaasti yli pitempiä matkoja. Tsekkaa video ja lähde tauon jälkeen lisää deets.

Jatka lukemista Prototype Magic Carpet käyttää sähköistetty säikeitä "lentää" Aladdin ennakkotilaukset (video)


Prototype Magic Carpet käyttää sähköistetty säikeitä "lentää" Aladdin ennakkotilaukset (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 lokakuu 2011 21:06:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink BBC | lähde Applied Physics Letters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar