søndag den 2. oktober 2011

Ominaisuus: Real kilpailu Redmond: Windows Phone 7 "Mango" tarkistetaan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZDydHEOObWM/real-competition-from-redmond-windows-phone-7-mango-reviewed.ars:



Kun tarkastellaan Windows Phone vuosi sitten pidimme paljon mitä näimme , mutta myönsi, että se oli enemmän kuin muutamia puutteita ja karkeat reunat. Vaikka foorumi on houkutellut kehittäjät ja sovelluksia, joissa yli 30.000 nimikettä App Storesta, menestystä kuluttajien on hankalampi löytää. Vaikka on olemassa merkkejä siitä, että alusta on vähintään näy ostajien tutkat, todellinen myynti pysyy alhaisena.


Windows Phone 7.0 ei ollut täydellinen julkaisu. Toivottavaa ominaisuudet-Tärkein niistä kopioi ja liitä-ja moniajo-puuttui. Se oli SDK ja kehitysympäristö, joka oli helppo käyttää, mutta kapea-alaisia; sovelluksissa ei voinut käyttää kameraa ja olivat rajalliset verkkoyhteydet he voisivat tehdä esimerkiksi. Vapautuminen ensimmäinen päivitys, joka lisäsi kopioi ja liitä, oli kaikkea muuta kuin tasaista, viiveitä, ristiriitojen ja jopa satunnaisia ​​muurattu puhelimeen. Living with Windows Phone ensimmäisenä vuonna sen julkaisu merkitsi elää joitakin kompromisseja.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar