søndag den 2. oktober 2011

Viikko Apple: pre-iPhone-tapahtuma painos

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OwCiH0TMrbE/week-in-apple-pre-iphone-event-edition.ars:


Applen lasku mediatapahtuma on nyt virallinen, kun kohtalo iPod Classic (ja iPod shuffle) on heitetty kysymys. Nuo olivat vain pari otsikoihin SUOSITUIMMAT Apple uutisia viikon, johon kuului myös käytännön kanssa VMware Fusion 4, pari uutta troijalaisia ​​kohdentamalla Mac, ja salaperäinen uusi kehitystä Xcode. Seuraavassa on Roundup:


Miksi Apple on valmis tappaa iPod Classic : Classic iPod muotoilu ja toimivuus on ollut noin lähes 10 vuoden ajan, ja uudet huhut väittävät, että Apple suunnittelee tappaa kaksi sen neljästä musiikkisoitin tarjontaansa. Ars selittää päätöstä järkevää, jossa bonus lukija kyselyn.


Apple lähettää kutsuu lokakuu 2011 tapahtumaan: "Puhutaan iPhone" : huhu mylly voi levätä nyt, sillä Apple on nyt vahvistanut lokakuussa mediatapahtuma lähettämällä kutsuja lehdistölle. 4. lokakuuta Applen uusi toimitusjohtaja Tim Cook aikoo "puhua iPhone."


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar