søndag den 2. oktober 2011

(Perustaja Stories) Meetup n Heiferman: Töissä McDonald'sin & Future sosiaalisten verkostojen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zHaEbj3FpGA/:

Sequence 1 Backgroun#5987FA.mov

Meetup yhteistyötä perustaja ja toimitusjohtaja Scott Heiferman on Chris Dixon n vieras tässä jaksossa perustaja Stories . Serial entrenepenur, Heiferman kertoo Dixon hän aloitti "ensimmäisen online mainostoimisto in '94" jälkeen yritysten America jätti hänet tyydyttämättä. Sanotun e-liikennettä ", ajatuksena oli olla verkkomediaan osto Agency vaikka ei ollut mitään Media ostaa tuolloin." Viisi vuotta myöhemmin Heiferman myi I-liikennettä Agency.com.


Sen jälkeen exit Heiferman oli levoton ja sanoo "meni vähän hullu ei tiedä mitä halusin tehdä elämässäni." Heiferman meni töihin McDonald's-siirrä hän luottoja yritys hän pitää. "Olin hengailu liian monet lakimiehet ja kirjanpitäjät ja tuolloin Halusin vain nähdä millaista oli olla osa todellista todellista liiketoimintaa."


Kun flipping hampurilaiset Heiferman hyppäsi takaisin käynnistyksen kohtauksen RocketBoard, projekti hän kuvailee "valtava epäonnistuminen ja oikeastaan ​​me puhalsi noin $ 20 miljoonaa dollaria AOL rahaa." Hopea vuori? Heiferman sai neuvoja joka tarttuu hänen kanssaan tänä päivänä luoda tuotteita, jotka auttavat suuremman hyvän yhteiskunnan.


Aasiassa aloittamalla uudelleen keskustelun alla, Heiferman käsittelee Fotolog , yritys hän aloitti juuri ennen perustajajäsen Meetup. Heiferman aloitti valokuvien jakamiseen sivuston vuonna 2002 ja sanoo "se tuli ykkönen sosiaalinen verkosto" useissa maissa. Se lopulta myytiin miljoonia dollareita. Kuitenkin Heiferman toteaa Fotolog ylimmän tilan rasitti kun Flickr osuma web ja se teki Heiferman ymmärtämään, että mikään yritys ei täysin suojaamaan kilpailua.


Opittuna Heiferman kertoo Dixon "En usko, että voit ottaa itsestäänselvyytenä, että kaikki sosiaalinen verkosto tulee olemaan täällä 10 vuoden kuluttua."


Varmista kuunnella sekä leikkeitä lisänäkökohtia, kuten mitä Dixon havaittu mutta tarjoaa samalla pizzaa.


Menneet jaksot perustaja Tarinat ovat täällä .


Ingen kommentarer:

Send en kommentar