onsdag den 22. juni 2011

Amazon tablet TI suoritin merenkulku jo elokuussa?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/22/amazon-tablet-with-ti-processor-shipping-as-early-as-august/:

Jo kuukausia, DigiTimes on ruokkii huhuja Amazon ensimmäinen kokeilu LCD tablet markkinoilla. Nykyään se ratchets ylös erityisyyden kanssa joskus ristiriitaisia ​​väittää, että Quanta Computer vastaa kokoamiseen tablet kanssa pitäisi TI ( ei NVIDIA ) suoritin ja Wintek ( ei EIH ) kosketusnäyttö keskuudessa osia. Mukaan DigiTimes, Amazon toivoo siirtää noin neljä miljoonaa kappaletta vuonna 2011 yksin aikoo julkaista uuden tablet heti elokuussa. Mahdollista? Toki, todennäköisesti jopa . Mutta me odota Bezos laulamaan ennen päivittämistä meidän loma ostoslistoja.

Amazon tablet TI suoritin merenkulku jo elokuussa? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 kesäkuu 2011 01:48:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde DigiTimes | Lähetä | Kommentit

Ohut pinnoite tekee ikuista energiaa pietsosähköinen mahdollisuus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/22/thin-film-coating-makes-everlasting-energy-a-piezoelectric-possi/:


Ollaanpa rehellisiä, ei ole mikään salaisuus, että olemme loppumassa kuolleita dinosauruksia polttoaineen elämäämme. Ja viime aikoina luonnonkatastrofit osoittautumassa atomienergiajärjestön ei ole mitä haluat soittaa "turvallista" se on hyvä asia tutkijat alas RMIT yliopistossa Melbournessa on ollut ahkerasti töitä mietitään, miten kääntää sinut itsensä pitkäkestoista energiaa lähde. Naimisiin piezoelectrics ohuella mikrosiru pinnoite, näiden asiantuntijoiden Down Under on ensimmäistä kertaa havaittu, kuinka paljon energiaa sinun paine voi tuottaa. Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen kerta Tech on otettu käyttöön - Orange UK on ollut tekemässä jotain vastaavaa, joskin Kookkaammat, että Glastonburyn festivaaleilla vuosittain. Mitkä ovat käytännön käyttötarkoituksia, kysyt? Kuvittele kuntosali powered by meri workout-hamstereita, kukin tuottaa merkittävää energiaa jalkapohjien jaloilleen. Utelias lisää? Kokeile sydämentahdistin, joka toimii pelkästään verenpaine, tai kannettavan tietokoneen hintaan lyömällä pois Facebook päivitykset. Kuka tietää, ehkä jopa RIM voi laittaa tämä käyttämään seuraavassa Storm. Just sano.

Ohut pinnoite tekee ikuista energiaa pietsosähköinen mahdollisuus alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 kesäkuu 2011 02:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink PhysOrg | lähde RMIT University of Melbourne | Lähetä | Kommentit

FBI takavarikoi palvelimia Virginia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1LZGDpKUR_U/FBI-Seizes-Servers-In-Virginia:

Axolotl_Rose kirjoittaa "FBI on takavarikoinut palvelimet kuuluvat useiden asiakkaiden hosting-yritys Reston, VA, häiritsevät palvelua monille muille asiakkaille." In sähköpostitse yhden sen asiakkaiden tiistaina iltapäivällä, DigitalOne n pääjohtaja Sergej Ostroumow, sanoi: "Tämä ongelma johtuu FBI, ei meidän yritys. välisenä yönä FBI on ottanut 3 kotelot kanssa kytkettyjen laitteiden niitä, mahdollisesti myös palvelimesi - emme voi tarkistaa." Mr. Ostroumow sanoi, että FBI oli kiinnostunut vain yhdessä yhtiön asiakkaille, vaan oli ottanut palvelimet käyttävät "kymmeniä asiakkaita." Hän kirjoitti: "Kun FBI: n epäammattimaista" työn "emme voi käynnistää omia palvelimia, siksi meidän sivusto on offline ja tukea ei toimi. "Yhtiön henkilöstö oli työskennellyt ongelman ratkaisemiseksi kuluneen 15 tunnin aikana, hän sanoi. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






<em>City of Heroes</em> Muutto Hybrid maksamismallin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WPmGXyLPxzw/emCity-of-Heroesem-Moving-To-Hybrid-Payment-Model:

KingSkippus kirjoittaa "supersankari-teemalla MMORPG City of Heroes ilmoitti tänä aamuna, että se on rebranding pelin City of Heroes Freedom (vapautta pay and play niin valitset"), ja siirrytään hybridi maksu malli kuten maksuttoman -play vaihtoehto. "VIP" pelaajia, jotka kuitenkin maksaa kuukausimaksun on eniten piirteitä pelin auki ja annetaan hyvityksenä ostaa toisten. City of Heroes Vapaus johtuu maa myöhemmin tänä vuonna seuraavaa suurta pelin päivitys. " Suuntaus vapaa-to-peli jatkuu. Samaan aikaan viime päivityksen, joka toi mikrotransaktioihin on EVE Online on (ainakin väliaikaisesti) johti digitaalinen vaatteet tulossa kalliimpaa kuin reaalimaailman kollegansa.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Hollanti Legislature vahingossa ääntä Internet-suodatus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jN-yx1-pFQ4/Dutch-Legislature-Accidentally-Votes-For-Internet-Filtering:

tulcod kirjoittaa "Hollannin hallitus on vahingossa läpäissyt poikkeus lain verkon riippumattomuuteen, (Google käännös alkuperäisestä hollanniksi), jonka avulla palveluntarjoajat voivat suodattaa Internet-liikennettä perustuu" aatteelliset motiivit. " PvdA (työväenpuolue) vahingossa äänesti tästä poikkeus Telecomwet (televiestintälaki), joka omasta, ei salli tällaista suodatusta. PvdA aikoo korjata virheensä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Best Buy Tiedotteet omaa musiikkia Cloud

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xWXKWNa-qWU/Best-Buy-Releases-Their-Own-Music-Cloud:

thewebblogger kirjoittaa "Vuonna liikkua joka enemmän muistuttaa" me too "käyttäytymisen sijaan hyvin suunniteltua julkaisupäivää, Best Buy on ilmoittanut omaa musiikkia pilvi palvelu, kutsutaan yksinkertaisesti Best Buy Music Cloud. toiminnallisuus ei ole vielä valmiit, iOS / Android sovellukset ei ole saatavilla tässä vaiheessa, ja vain osa, joka toimii on Web Player. Premium-versio maksaa $ 3.99/month ja sinun täytyy ladata omaa musiikkia. iTunes on pakollista. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Venäjän eclipse harrastajat käynnistää kelluva Globe ampua kuuhun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/russian-eclipse-enthusiasts-launch-floating-globe-to-shoot-the-m/:

Venäjän eclipse harrastajat käynnistää kelluva Globe ampua kuuhun

Että maailmaa, joka käynnistettiin 15. kesäkuuta oli kiinnitetty säähavaintopallo, ja ilmeisesti tehnyt sen kanssa GPS / GSM Tracker, kaksi GoPro kamerat, kaksi Canonin kamerat, ja yksi Buzz Lightyear hahmo. Missio? Capture viime viikon kuunpimennys. Onneksemme tehtävänä oli onnistunut ja sekä sarjakuva astronautti ja mukana elokuvan onnistuneesti takaisin. Tuloksena kuvat ovat aivan upeita, mutta sinun ei tarvitse meidän sanaamme sitä. Jos et nähnyt Googlen live stream , voit kiinni Buzz ja tiimi lähde linkkiä.

Venäjän eclipse harrastajat käynnistää kelluva Globe ampua kuuhun alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 21:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Gizmodo | lähde Garnelis | Lähetä | Kommentit

Euroopassa Aseta rakentaa Experimental Transport Avaruusalukset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/igNo9TnVTFs/Europe-Set-To-Build-Experimental-Transport-Spacecraft:

coondoggie kirjoittaa "haluavat ottaa harppauksen kohti osallistuvat alhainen Maan kiertoradalla kuljetus, etsintä ja huolto kiertävät avaruuden rakenteita, Euroopan avaruusjärjestö sanoi tänään se joukkue, Thales Alenia Space Italia alkaa rakentaa kokeellinen avaruusalus käynnistettäväksi 2013 . "2T nosto keho saavuttaa korkeudessa noin 450 km, jolloin se saavuttaa nopeuden 7,5 km / s pääsy ilmakehään. Se kerää suuren määrän tietoa (PDF) aikana sen hypersonic ja yliäänilento, kun taas Sitä ohjataan thrusters ja aerodynaamisia läpät. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






SlingPlayer varten Boxee Box käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/slingplayer-for-boxee-box-hands-on-video/:



Sling Media kiusattiin sen SlingPlayer varten kytkettyjä laitteita Google TV demo viime kuussa , mutta meillä oli mahdollisuus mennä käytännön kanssa TV streaming-palvelun Boxee Box tämäniltaiseen gdgt tapahtumassa NYC. Pelaaja käynnistää ilman kysymyksen demo järjestelmä näimme, ja käyttöliittymän pitäisi tuntuvat tutuilta, jos olet käyttänyt jotakin SlingPlayer mobiilisovellukset. Sling sanoo ohjelma ilmestyy luetteloon Boxee apps ja valokeilassa Google TV kun se osuu julkinen beta ensi kuun aikana, tai voit rekisteröityä ilmoitettava siitä Sling verkkosivuilla. Post-beta hinnat ja saatavuuden yksityiskohtia ole luovutettu, mutta voit saada TV fix ilmaiseksi ajaksi beta-vaiheen aikana. Hyppää ohi taukoa nopeasti kurkistaa käsissämme-videolle.

Jatka lukemista SlingPlayer varten Boxee Box käytännön (video)


SlingPlayer varten Boxee Box käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 20:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Sling Media | Lähetä | Kommentit

Nokia esittelee MeeGo-Powered N9 Puhelin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HYBu0MCHc7s/Nokia-Introduces-MeeGo-Powered-N9-Phone:

Nimetön lukija kirjoittaa uutisia, että Nokia on esitellyt ensimmäisen MeeGo-powered älypuhelin, N9. "[T] hän älypuhelin ei ole mitään painikkeita edessä, vain äänenvoimakkuuden säätimet ja lukituspainike sijaitsee oikealla puolella laitetta. ... Suorituskyky prototyyppi laite tuntui erittäin reipas, ja se näyttää lähes valmiita kaupan. Koska MeeGo laite, N9 on käynnissä apps perustuu Qt-alustalla. " Washington Post kutsuu sitä "alusta, joka olisi voitu", viitaten Nokian päätös tehdä siirtymistä Windows Phone tulevia laitteita. Toiset ovat vaikuttuneita laite, mutta näemme sen joko umpikujaan tai vain yksi häiriötekijä Nokian pitkän aikavälin suunnitelmia.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Onko Rise of Wearable Electronics vihdoin täällä?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZBUIYjLeZ4U/Is-the-Rise-of-Wearable-Electronics-Finally-Here:

ptorrone kirjoittaa "Tee Magazine ottaa tarkasteluun viimeisen kymmenen vuoden aikana tai niin" puettavat elektroniikkaa. " Langattomista kellot LCD suojalasit, tehdä ennustaa olemme kollektiivisesti siirtymässä uuteen aikakauteen älyvaat. Koska hinta mahdollistaa komponenttien putoaa, jatkuvasti auki oleviin yhteyksiin taskuun ja kukkarot kasvaa, ja pääsy Alhaiset tuotantokustannukset resursseja ja osaamista nousee, näemme innovaatioiden panostavan näihin kaikkein henkilökohtaisin muotoja Computing. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony paljasti hinnat ja koot Onko Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai ovat tyytymättömiä maksaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joka ei vielä tiedetä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimillä on ilmestynyt joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40 tuuman NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Omituista: Jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Leica M9-P näyttää se maksaa omaisuuksia, ei petä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/leica-m9-p-looks-like-it-costs-a-fortune-doesnt-disappoint/:



Leican uusi M9-P digitaalinen etäisyysmittari hanat till at +7,995dollari - samaan hintaan alkuperäinen M9 käski kun se julkaistiin vuonna 2009 - mutta et jäädä liiketoiminnan tehdä tyyris kameroiden lähes vuosisadan ajan tekemättä jotain oikein . Uusi versio tuo lähes särkymätön safiirikristallia peite LCD, tuotetaan timanttisahaus työkaluja, ja heijastamaton pinnoite. Keho sisältää vulcanite leatherette kehon maaliin, on turvallisemman otteen, mutta kumma kyllä ​​puuttuu tuttu punainen Leica logo ja M9 kirjaimin edessä mukaisesti kameran tyylikäs "minimalistinen muotoilu." Tämän lisäksi P sisältää samat täyskuva 18 megapikselin kenno esillä M9 , "lähes äänettömän" suljin, ja on yhteensopiva Leican täyden valikoiman tähtitieteellisen kalliita M linssit. M9-P on saatavana mustana tai Chrome 7995 dollari alkaa ensi kuussa, tai 15.990 dollari kaksi - koska tiedämme aiot ostaa molemmat.

Jatka lukemista Leica M9-P näyttää se maksaa omaisuuksia, ei petä


Leica M9-P näyttää se maksaa omaisuuksia, ei petä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 19:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink DPReview | lähde Leica | Lähetä | Kommentit

Kanada Rolls Out muovirahaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HRMMZ-PWEMk/Canada-Rolls-Out-Plastic-Money:

markian kirjoittaa "Kanada on asetettu käyttämään uusia seteleitä, jotka kestävät 2,5 kertaa pidempi kuin paperirahaa. High-tech-ominaisuuksia ovat metallisia kuvakieli läpinäkyvä alue, nosti muste, läpinäkyvä teksti ja piilotettu numerot." Jos katsotte himmeä vaahtera leaf tunnus at yhden pisteen valonlähde ja pidä se lähellä silmäsi, näet piilotetut ympyrä numeroita, jotka vastaavat nimellisarvo huomata. " Bank of Canada on enemmän tietoa aiheesta. Nyt jos voimme vain päästä eroon penniäkään ... "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.