onsdag den 22. juni 2011

Ohut pinnoite tekee ikuista energiaa pietsosähköinen mahdollisuus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/22/thin-film-coating-makes-everlasting-energy-a-piezoelectric-possi/:


Ollaanpa rehellisiä, ei ole mikään salaisuus, että olemme loppumassa kuolleita dinosauruksia polttoaineen elämäämme. Ja viime aikoina luonnonkatastrofit osoittautumassa atomienergiajärjestön ei ole mitä haluat soittaa "turvallista" se on hyvä asia tutkijat alas RMIT yliopistossa Melbournessa on ollut ahkerasti töitä mietitään, miten kääntää sinut itsensä pitkäkestoista energiaa lähde. Naimisiin piezoelectrics ohuella mikrosiru pinnoite, näiden asiantuntijoiden Down Under on ensimmäistä kertaa havaittu, kuinka paljon energiaa sinun paine voi tuottaa. Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen kerta Tech on otettu käyttöön - Orange UK on ollut tekemässä jotain vastaavaa, joskin Kookkaammat, että Glastonburyn festivaaleilla vuosittain. Mitkä ovat käytännön käyttötarkoituksia, kysyt? Kuvittele kuntosali powered by meri workout-hamstereita, kukin tuottaa merkittävää energiaa jalkapohjien jaloilleen. Utelias lisää? Kokeile sydämentahdistin, joka toimii pelkästään verenpaine, tai kannettavan tietokoneen hintaan lyömällä pois Facebook päivitykset. Kuka tietää, ehkä jopa RIM voi laittaa tämä käyttämään seuraavassa Storm. Just sano.

Ohut pinnoite tekee ikuista energiaa pietsosähköinen mahdollisuus alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 kesäkuu 2011 02:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink PhysOrg | lähde RMIT University of Melbourne | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar