onsdag den 22. juni 2011

Leica M9-P näyttää se maksaa omaisuuksia, ei petä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/leica-m9-p-looks-like-it-costs-a-fortune-doesnt-disappoint/:



Leican uusi M9-P digitaalinen etäisyysmittari hanat till at +7,995dollari - samaan hintaan alkuperäinen M9 käski kun se julkaistiin vuonna 2009 - mutta et jäädä liiketoiminnan tehdä tyyris kameroiden lähes vuosisadan ajan tekemättä jotain oikein . Uusi versio tuo lähes särkymätön safiirikristallia peite LCD, tuotetaan timanttisahaus työkaluja, ja heijastamaton pinnoite. Keho sisältää vulcanite leatherette kehon maaliin, on turvallisemman otteen, mutta kumma kyllä ​​puuttuu tuttu punainen Leica logo ja M9 kirjaimin edessä mukaisesti kameran tyylikäs "minimalistinen muotoilu." Tämän lisäksi P sisältää samat täyskuva 18 megapikselin kenno esillä M9 , "lähes äänettömän" suljin, ja on yhteensopiva Leican täyden valikoiman tähtitieteellisen kalliita M linssit. M9-P on saatavana mustana tai Chrome 7995 dollari alkaa ensi kuussa, tai 15.990 dollari kaksi - koska tiedämme aiot ostaa molemmat.

Jatka lukemista Leica M9-P näyttää se maksaa omaisuuksia, ei petä


Leica M9-P näyttää se maksaa omaisuuksia, ei petä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 19:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink DPReview | lähde Leica | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar