lørdag den 27. november 2010

Valmistus Royale debytoida 1.200.000 dollaria Opera harmonikka katsella, Sir Steampunk scoffs

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/27/manufacture-royale-debuts-1-2-million-opera-accordion-watch-si/:
No, anteeksi meille. Olemme suostuneet 208 dollaria hintalappu on kiinnitetty Tokyoflash n RPM LED rannekello , mutta arvolupaus siellä nyt näyttää todella paljon kirkkaampi verrattuna tähän. Valmistus Royale etsii kiinni ainakin yksi tai kaksi elitistejä kenet uusine Opera Time-osainen, 1.200.000 dollaria laite, joka koostuu 319 osia erämaassa Sveitsi. Väitetään, se on suunnitellut Fabrique du temps, ja minuutti toistin soittaa tuntia avain kuin minuutin säestää cis. Se on myös päällystetty 18k kultaa, safiiri kristalli ja aimo annos itsetunnon. Word kadulla on se, että vain kymmenkunta näistä ovat saatavilla myyntiin, harmonikka kotelo on standout ominaisuus silmissä. Niin sanoakseni, tietenkin.

Valmistus Royale debytoida 1.200.000 dollaria Opera harmonikka katsella, Sir Steampunk scoffs perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 marraskuu 2010 17:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Boing Boing | lähde Blogi Lue , valmistus Royale | Lähetä | Kommentit

X-37B Secret Space Plane Land Soon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/di1PMhGVJ0U/story01.htm:
Phoghat kirjoittaa "erittäin salaisia X-37B Space Plane on tarkoitus purkaa pian. Se laukaistiin Cape Canaveralista Floridassa 22. huhtikuuta huipulla Atlas 5 raketti, ja ilmavoimat on edelleen hyvin salainen kaikista näkökohdista lennon. Tiedämme, että se on asetettu laskeutua Vandenberg Air Force Base: n 15000-jalka kiitoradalle, alun perin rakennettu avaruussukkula-ohjelmaan. monessa alus muistuttaa lentokentälle on lyhyt ja paksu siivet, laskutelineet ja tehokas moottori, joka mahdollistaa aluksen muuttaa sen kiertorata (harmiksi monet tarkkailijat). Sen menestys on ilmeisesti antanut uuden elämän sen edeltäjä, X-34, joka oli pysäytyksissä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Boeingin Spectrolab tytäryhtiö asetettu massa tuottaa 39,2 prosenttia tehokkaampia aurinkokennoja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/27/boeings-spectrolab-subsidiary-set-to-mass-produce-39-2-percent/:
Boeingin Spectrolab tytäryhtiö on työskennellyt tekemään aurinkokennojen entistä tehokkaampia vuosia, ja se näyttää se nyt asetettu toteuttaa viimeistään ennätyksellisen soluja massatuotantoon. Nämä tulevat muodossa yhtiön uusi C3MJ + aurinkokennoja, jotka ylpeillä keskimäärin muuntamisen hyötysuhde on 39,2 prosenttia, mikä tekee heistä tehokkain massatuotantoon solujen mennessä. Mitä enemmän, Spectrolab sanoo, että koska uudet solut ovat niin samankaltaisia nykyisen C3MJ tuotantoa soluissa, se olisi suhteellisen helppo asiakkaille jo käyttävät näitä päivittää uusia soluja. Vielä ei ole sanaa hinta, se näyttää, mutta uudet solut pitäisi olla saatavilla tammikuussa. Ja kyllä, Spectrolab on myös kovasti työtä rikkomatta omaa rekisteriä - se haluaa halki 40 prosenttia merkin myöhemmin vuonna 2011.

Boeingin Spectrolab tytäryhtiö asetettu massa tuottaa 39,2 prosenttia tehokkaampia aurinkokennoja perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 marraskuu 2010 16:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Gizmag | Lähetä | Kommentit

Satelliitit vakoilla musta perjantai Ostajat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/na5M-UBHgmo/story01.htm:
MojoKid kirjoittaa "Nämä satelliitit avaruuteen älä ota vakoilla kuvia. Tällä Black Friday 2010, he todella ottivat kuvia teistä, ja teidän kiire Black Friday ostoksia tarjouksia. Tutkimus tehdään mitä kulutuskysyntää tänä vuonna tarkoittaa vähittäiskaupan varastot. suuntaus, toistaiseksi on ollut suotuisa. osallistuville yrityksille tässä ovat Remote Sensing Metrics ja Digital Globe. Remote Sensing Metrics on Chicago-pohjainen konsulttiyritys, joka analysoi satelliittikuvia. puolestaan se ostaa niitä kuvia Colorado-yhtiö Digital Globe, joka toimii oman satelliitin. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Intelin Sandy Bridge prosessorit alkavat tihkua ulos, 2GHz quad-core i7-2630QM tulossa HP dv7

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/27/intels-sandy-bridge-cpus-start-to-seep-out-2ghz-quad-core-i7-2/:
Intelin Core i7-2630QM siru on tehnyt harppaus yhtiön suunnitelman päälle ensimmäisessä spec sheet, kiitos HP: n dv7. Olemme törmännyt täysin yksityiskohtainen osa listalle HP: n viihde-kannettava tietokone, joka sisältää 2GHz quad-core CPU tähti show. Nyt tietenkin, ettei HP eikä Intel ole sanonut mitään virallisesti asiasta, mutta Laptoping on myös vakoilla ympäri ja löytyy listat on verkkokauppojen ja kannettavat Gateway ja Lenovo tarjoaa myös edelleen ilmoittamatta osan. Se ei ole aivan salaisuus, että Intel aikoo räjäyttää verinen ovet pois CES 2011 sen Sandy Bridge-prosessori valinta, mutta se on rauhoittavaa nähdä myyjät etsivät innokkaita ja valmiita toistaiseksi ennen julkaisupäivä - sen pitäisi tarkoittaa ole pulaa valinta Kun Paul Otellini vihdoin askeleen ja tekee asiat virallisesti virallisesti.

Intelin Sandy Bridge prosessorit alkavat tihkua ulos, 2GHz quad-core i7-2630QM tulevat HP dv7 perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 marraskuu 2010 15:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde HP , Laptoping | Lähetä | Kommentit

DHS takavarikoi 75 + Domain Names

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/va-679xmqVs/story01.htm:
Monet lukijat ovat toimittaneet päivityksen eilen tarina Department of Homeland Securityn takavarikointi torrent-finder.com, domain he uskovat olevan mukana verkkopiratismi. Kuten on käynyt ilmi, tämä oli vain yksi kymmenistä sivustojen kohderyhmät Maahanmuutto ja Customs Enforcement. "Kun ilmoitettiin, että toiminta, John T. Morton, apulaisulkoministeri ICE, ja edustajat Motion Picture Association of America kutsui sitä pitkäjänteistä työtä vastaan verkkopiratismi, ja sanoi, että epäillään rikoksesta olisi jatkettava kaikkialla maailmassa. "Amerikan liiketoiminnan alle hyökkäys päässä väärentäjien ja merirosvot joka päivä, seitsemän päivää viikossa," Mr. Morton sanoi. "Rikolliset varastavat American ideoita ja tuotteita ja levittää niitä internetissä." TorrentFreak artikkelin keskustelimme eilen on päivitetty kanssa luettelon estetty sivustoja.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




BendDesk: kaareva multitouch työtilan tulevaisuudessa (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/27/benddesk-the-curved-multitouch-workspace-of-the-future-video/:
Media Computing Group - joka tunnetaan keikari ja dudettes vastuussa tehdä multitouch hip jälleen - on palannut, ja joku voisi sanoa paremmin kuin koskaan. BendDesk on kummallinen uusi käsite työtilaa tulevaisuudessa perustuu suurelta osin kaareva multitouch-näyttö saattaa wow. Vastaanotto on konsernin visio sulautuvan multitouch kanssa yhteisiä fyysisiä alue, ja se on luultavasti paras täytäntöönpanoa olemme nähneet vielä. Täysi kymmenen kosketa kohtia ovat tuettuja, mutta alaosissa on myös suunniteltu käytettäväksi vakio työpöytä, jolla kannettavan tietokoneen, paperityöt ja mustekynällä kokoelma, jos niin haluavat. Järkyttävän tarpeeksi, koko asia näyttää poikkeuksellisen ergonominen, too. Pään ohi tauon Hanko sitä käytetään, mutta älä pidätä hengitystä odottaa laivan päivämäärä ja hinta - jotain kertoo se tulee olemaan jonkin aikaa ennen kuin kumpikaan näistä julkaistaan.

Jatka käsittelyssä BendDesk: kaareva multitouch työtilan tulevaisuudessa (video)

BendDesk: kaareva multitouch työtilan tulevaisuudessa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 marraskuu 2010 14:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Media Computing Groupin | Lähetä | Kommentit

Varhainen Look At Acer Iconia Dual kosketusnäyttö laite

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lp-G0bQO3OI/story01.htm:
iONiUM lähettää uutinen on jo vilaus Acer tuleva Iconia kannettava tietokone, johon he ovat korvanneet näppäimistö alueen toinen 14 "näyttö, joka hyväksyy multi-touch panos." pystyssä näyttö toimii ensisijaisena näyttönä, kun näyttö siitä, että pysyy rinnalla pintaan yleensä toimii navigointipaneeli vaihtoehtoisesti näyttämään tilava kuvaruutunappaimiston, touch-wheel ja muut näytön touch valvontaa, tai jopa laajentaa mitä näkyy päänäytössä. Jälkimmäinen vaihtoehto tehokkaasti tarjoaa kahden näytön mobiililaitteeseen esityksiä tai opiskella monimutkaisia taulukoita eri molemmat näytöt tai katsella yhden asiakirjan yhdessä valvoa, ja toinen toisessa näytössä. Kahta näyttöä tehdä Iconia mojova laite - oli 6,1 kiloa se todennäköisesti laite heittää laukkuun työmatkaa varten. "Engadget on kuvia ja video laitteen.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Symbian Foundation axing verkkosivuilla 17. joulukuuta, lähde arkistot saatavilla "pyydettäessä"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/27/symbian-foundation-axing-websites-on-december-17th-source-repos/:
Olimme kuulleet, että Symbian Foundation olisi tehtävä joitakin suuria muutoksia , koska se siirtymiä lisenssien myöntämisestä vastaava elin, ja tässä on numero yksi - jokainen virkamies Symbian verkkosivuilla sulkimin 17. päivänä ensi kuussa. Tämä koskee jokaista sivua symbian.org alas Symbian Twitter ja Facebook-syötteet ja lähdekoodi itsessään on hyllytetty. Jos haluat tutustua kaikkiin sen, jopa tietokantojen käyttäjien tuottaman vikailmoitukset, sinun täytyy kysyä säätiön paperiversiona ja maksaa nimellinen media ja postikuluja jälkeen tammikuussa 31st. Yritämme tavoittaa Symbian nyt selvittää kokonaisuudessaan vaikutuksia tämän liikkua, mutta olettaen Nokian lupaus pitää Symbian avoimen lähdekoodin edelleen pitää paikkansa, kannattaa aloittaa stashing pois arkistot ja perustamalla peilit ennen säätiön laskee päältä web - ja Symbian-yhteisö, too.

Symbian Foundation axing verkkosivuilla 17. joulukuuta, lähde arkistot saatavilla "pyydettäessä" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 marraskuu 2010 13:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Slashdot | lähde Symbian Developer | Lähetä | Kommentit

Android 2.1 liikkuvan ulos Sony Ericcson Xperia X8 riippuen tuotekoodi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/27/android-2-1-rolling-out-to-sony-ericcson-xperia-x8-depending-on/:
Tässä ylimääräistä niille, jotka yleisomistukseen auki Xperia X8 on huurteinen perjantai aamu - Sony Ericsson alkaa työntää Android 2.1 luurin juuri nyt. Kolmekymmentäkaksi maukas erissä Eclair on jo uunissa, ja voit helposti tarkistaa, jos olet todennäköisesti ehdokas päivittää skannaamalla Puhelimen takapuolella. Jos kahdeksan numeron "SI-numero" (esim. 1242-4859) vastaa mitä tahansa näistä luettelosta meidän lähde linkkiä, saat 720p videon tallennustila, parantaa sosiaalista verkostoitumista integraatio ja viisi homescreens on tulossa. Just eivät välttämättä odottaa sitä lähiaikoina AT & T .

Android 2.1 liikkuvan ulos Sony Ericcson Xperia X8 riippuen tuotekoodin perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 marraskuu 2010 13:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Sony Ericsson Tuote Blog | Lähetä | Kommentit

Windows Phone 7 myynti jatkaa taistelua

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/seddmuvXxSE/story01.htm:
rtfa-peikko kirjoitti: "Vaikka ennen joulua ostaa kiire, Microsoft on jo epätoivoisesti tarjota uutta ostaa saat yhden ilmaisen tarjouksen kaltaisia he antoivat KIN. Artikkelin mukaan" Windows Phone 7 laitteista ei jopa hallita kaksi prosenttia kahden viikon myynti. " Nämä eivät ole virallisia Microsoftin lukuja, ne tulevat online ostospaikoista. Mutta koska Microsoft virallisten myyntilukujen näyttää manipuloinnin kohteeksi, tämä on ehkä yksi parhaita arvauksia saamme vuoden menestys Windows Phone 7 asti pitkälle ensi vuoteen. Tämä on myös vahvasti varmuuskopioi muut kertomukset suuri pettymys puhelimen myynnin. Vaikka Microsoft kannattajat ovat ihmetelleet jo jonkin aikaa, onko se aika Ballmer mennä. Jos myynti raportit ovat totta, hän voi työntää ennen hän hyppää. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Caltech tutkimus voisi johtaa kvantti kiintolevyt, verkot, rinnakkaisia maailmankaikkeuksia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/27/caltech-research-could-lead-to-quantum-hard-drives-networks-pa/:
Quantum jotain on yleensä joutunut meidän Usein käytetty luokkaan "mahtavia asioita, että koskaan tapahdu," mutta jos miehistö tutkijoiden California Institute of Technology on jotain sanottavaa, he pian muuttuvan onni täällä segmenttiin. Joukkue on viime aikoina osoittanut kvantti takertua varten kvanttitilassa tallennettu neljä alueellisesti eri atomien muistoja, ja kun taas luultavasti puhalsi kansi pois kaikkein craniums luet tätä juuri nyt, erittely on varsin mielenkiintoinen. Pohjimmiltaan, he paljastui kvantti rajapinta atomi muistoja, joiden sanotaan "edustaa ikään kuin tietokoneen kiintolevylle kiinnitakertuminen." Jos jatketaan, se voisi tasoittaa tietä kohti quantum verkkojen ja puolestaan valtava päättömästä kvanttitietokoneet. Olemme ilmeisesti vuosikymmeniä pois ymmärtämään, mitä tämä kaikki tarkoittaa tavallisia tietokoneen käyttäjä, mutta muistakaa vain tämä: "varten juuttunut quantum järjestelmä, ei ole olemassa objektiivinen fyysinen todellisuus järjestelmän ominaisuuksista." Ja sinä luulit Matrix oli syvä.

Caltech tutkimus voisi johtaa kvantti kiintolevyt, verkot, rinnakkaisia maailmankaikkeuksia perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 marraskuu 2010 11:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde Caltech | Lähetä | Kommentit