lørdag den 27. november 2010

PhotoFast n AP1000 vie radiosoittoa tukea auton

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/photofasts-ap1000-takes-airplay-support-to-your-car/:
3,5 mm ylimääräisten tulojen ja Stereo Bluetooth käytetään olla tarpeeksi hyvä - mutta se oli ennen Apple julkisti radiosoittoa muutama kuukausi sitten. Nyt kaikki muu kuulostaa joku puukotus sinua korvat, maailma näyttää musta ja valkoinen, ja ruoka ei ole enää mitään makua. Radiosoittoa, pelasta meidät! Taiwanin yritys PhotoFast pelaa supersankari roolin täällä tänään AP1000, pieni musta moduuli WiFi joka hyväksyy saapuvan soittoaikaa purojen ja reitit niitä läpi auton stereot. Alkaen esittelyvideo, se on selvää, että olet todennäköisesti menossa halua saada ammatillinen auton audio-asentaja mukana, jotta näin tapahtuu - ja ennen kuin kysyt mitään, se ei tee video - mutta jos sinulla Apple-logo tarra takaikkunan Luultavasti tämä on täsmälleen, miten haluat roll. Seuraa tauko nähdä AP1000 saada kirurgisesti istutettuna Mercedes.

Jatka käsittelyssä PhotoFast n AP1000 vie radiosoittoa tukea auton

PhotoFast n AP1000 vie radiosoittoa tukea autossa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 marraskuu 2010 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TUAW | lähde PhotoFast | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar