lørdag den 27. november 2010

Intel tutkimushankkeet tuovat Legos elämään, tehdä päivittäistavarat interaktiivinen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/intel-research-projects-bring-legos-to-life-make-groceries-inte/:
Kinect hakata eivät ole vain hankkeiden avulla syvyys kamerat näinä päivinä, Intelin Seattle tutkimuslaboratoriossa on myös työstänyt monenlaisia hankkeita käyttämällä mitä se kuvaa "Kinect style" kamerat, ja se näyttää nyt pois joitakin tuloksia. Yksi mielenkiintoisimpia ovat pari hankkeita, joissa yhdistyvät syvyys kamera projektori joitakin varsin kekseliäs lisätyn todellisuuden sovelluksissa. Yksi näistä esimerkeistä voi tehokkaasti tuoda Legos elämään (kuten kuvassa yllä), kun taas muut lisää aivan uuden tason interaktiivisuutta arkisia esineitä, kuten päivittäistavarat - joita voit hallita elintarvikekauppojen luettelosta käyttäen todellisia hedelmiä ja vihanneksia, esimerkiksi tai edes varoittaa kun olet jättänyt amme jäätelö istuu laskuri liian pitkä. Se on vain esimakua, mutta - ryhmä on myös laatinut järjestelmän, joka karttaa huoneen vain kävelemällä ympäriinsä syvyys kamera, jota sitten tietysti navigoida käyttäen aivan samaa syvyyttä kamera ja pari 3D suojalasit. Pään ohi tauon pari videota, ja osuma lähde linkkiä loput.

Jatka käsittelyssä Intel tutkimushankkeet tuovat Legos elämään, tehdä päivittäistavarat interaktiivinen

Intel tutkimushankkeet tuovat Legos elämään, tehdä päivittäistavarat interaktiivinen perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 marraskuu 2010 18:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Coolest Gadgets | lähde Intel Labs Seattle | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar