lørdag den 27. november 2010

Caltech tutkimus voisi johtaa kvantti kiintolevyt, verkot, rinnakkaisia maailmankaikkeuksia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/27/caltech-research-could-lead-to-quantum-hard-drives-networks-pa/:
Quantum jotain on yleensä joutunut meidän Usein käytetty luokkaan "mahtavia asioita, että koskaan tapahdu," mutta jos miehistö tutkijoiden California Institute of Technology on jotain sanottavaa, he pian muuttuvan onni täällä segmenttiin. Joukkue on viime aikoina osoittanut kvantti takertua varten kvanttitilassa tallennettu neljä alueellisesti eri atomien muistoja, ja kun taas luultavasti puhalsi kansi pois kaikkein craniums luet tätä juuri nyt, erittely on varsin mielenkiintoinen. Pohjimmiltaan, he paljastui kvantti rajapinta atomi muistoja, joiden sanotaan "edustaa ikään kuin tietokoneen kiintolevylle kiinnitakertuminen." Jos jatketaan, se voisi tasoittaa tietä kohti quantum verkkojen ja puolestaan valtava päättömästä kvanttitietokoneet. Olemme ilmeisesti vuosikymmeniä pois ymmärtämään, mitä tämä kaikki tarkoittaa tavallisia tietokoneen käyttäjä, mutta muistakaa vain tämä: "varten juuttunut quantum järjestelmä, ei ole olemassa objektiivinen fyysinen todellisuus järjestelmän ominaisuuksista." Ja sinä luulit Matrix oli syvä.

Caltech tutkimus voisi johtaa kvantti kiintolevyt, verkot, rinnakkaisia maailmankaikkeuksia perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 marraskuu 2010 11:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde Caltech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar