lørdag den 27. november 2010

BendDesk: kaareva multitouch työtilan tulevaisuudessa (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/27/benddesk-the-curved-multitouch-workspace-of-the-future-video/:
Media Computing Group - joka tunnetaan keikari ja dudettes vastuussa tehdä multitouch hip jälleen - on palannut, ja joku voisi sanoa paremmin kuin koskaan. BendDesk on kummallinen uusi käsite työtilaa tulevaisuudessa perustuu suurelta osin kaareva multitouch-näyttö saattaa wow. Vastaanotto on konsernin visio sulautuvan multitouch kanssa yhteisiä fyysisiä alue, ja se on luultavasti paras täytäntöönpanoa olemme nähneet vielä. Täysi kymmenen kosketa kohtia ovat tuettuja, mutta alaosissa on myös suunniteltu käytettäväksi vakio työpöytä, jolla kannettavan tietokoneen, paperityöt ja mustekynällä kokoelma, jos niin haluavat. Järkyttävän tarpeeksi, koko asia näyttää poikkeuksellisen ergonominen, too. Pään ohi tauon Hanko sitä käytetään, mutta älä pidätä hengitystä odottaa laivan päivämäärä ja hinta - jotain kertoo se tulee olemaan jonkin aikaa ennen kuin kumpikaan näistä julkaistaan.

Jatka käsittelyssä BendDesk: kaareva multitouch työtilan tulevaisuudessa (video)

BendDesk: kaareva multitouch työtilan tulevaisuudessa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 marraskuu 2010 14:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Media Computing Groupin | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar