lørdag den 27. november 2010

Toshiba TG01 hitaasti, varmasti saa hakata ajaa Android

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/27/toshiba-tg01-slowly-surely-gets-hacked-to-run-android/:
On helppo unohtaa TG01 nykyään, mutta muistaa, että Toshiban WinMo peto viime vuosi oli ensimmäinen tuotanto puhelinta maailmassa käyttää Qualcommin Snapdragon pii. Niin, ja se oli alle 10mm paksu ja sisälsi 4,1 tuuman WVGA-näyttö samaan aikaan, kun esimerkiksi silmälasit olivat pohjimmiltaan science fiction - joten sinun täytyy antaa luottoa, jos luoton n takia. Oli miten oli, puhelimen kaukana vanhentuneita - paitsi että hieman WinMo asia, että on, niin hyvä Folks xda-kehittäjät ovat alkaneet perinteikäs perinteen siirron Android sen päälle. Tärkeitä juttuja vielä ei toimi (ei ole kutsuvan ominaisuus on iso meille, henkilökohtaisesti), mutta emme vierasta se on vain ajan kysymys ennen kuin näemme vankka, joita voidaan käyttää rakentaa luonnossa nyt. HD2, katsella takaisin !

Toshiba TG01 hitaasti, varmasti saa hakata ajaa Android perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 marraskuu 2010 03:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Android yhteisön | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar