søndag den 17. juli 2011

Ilmasto Tutkijat Pyydä apua Taistelu Somalian merirosvot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ctKJK1W_VEk/Climate-Scientists-Ask-For-Help-Fighting-Somali-Pirates:

thebchuckster kirjoittaa "Tutkijat etsivät apua Australian ja Yhdysvaltojen merivoimat torjumaan Somalian merirosvot jotka uhkaavat yksi maailman tärkeimmistä ilmasto seurantaohjelmia. He toivovat käyttöön noin 20 robotti välineitä no-go pohjoispuolelle Mauritius. instrumentit , joka tallentaa Ocean lämpö ja suolaisuus kuvioita, ohjelmoidaan upottaa ja lopulta palaavat ladata tietonsa satelliitit "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sotaa ModernWarfare3.com, joilla on erityisiä Battlefield 3 ulkonäkö

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/kO0Rozw2ETQ/the-war-for-modernwarfare3com-with-special-battlefield-3-appearance.ars:


Battlefield 3 ja Modern Warfare 3 on lukittu tiukka kilpailu dollaria räiskintäpeli faneille, mutta viime viikolla sodan ilmeisesti laajentunut. Sivusto www.modernwarfare3.com alkoi ohjata ihmisiä virallisessa Battlefield 3 sivusto, joka johtaa monet uskomaan, että EA on keskellä hyvin gutsy myynninedistämistarkoituksessa temppu.


Activision ei ollut huvittunut, ja on sittemmin jättänyt verkkotunnuksen nimi kiista National välityslautakunnan Foorumin väittäen, että sillä on täydet oikeudet ModernWarfare3.com verkkotunnus.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Orphiro n sähkö moottoripyörä: kuten Harley vain ei obnoxiously äänekäs

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/17/orphiros-electric-motorcycle-like-a-harley-just-not-obnoxious/:


Se ei todellakaan ole ensimmäinen sähkö moottoripyörä ja (hiljaa) ristikkäin työpöydälläni, mutta samannimisellä Orphiro on varmasti yksi classiest. Suunniteltu yli Hollannissa kuin laajarunkoisilla vaihtoehto bensiini-guzzling hawgs, Tämä ympäristöystävällinen kaksipyöräisten perustuu Li-ion-akut ja moottori, joka työntää grand yhteensä 72 volttia. Huippunopeus 75 mailia-per-tunti luultavasti ei ärsyttää ylös väkijoukkoon Sturgis, mutta matkanopeus on 60 kiinteää mailia ilman pisara kaasua vain voisi. Jos kaikki menee hyvin, meidän pitäisi nähdä ensimmäinen kaupallinen versio osuma jalkakäytävällä tämän vuoden syyskuussa, mutta pahaenteisesti, ei ole mitään mainintaa hinnasta. Jotain kertoo se putoavat suoraan sisään ", jos sinun täytyy kysyä ..." luokka.

Orphiro n sähkö moottoripyörä: kuten Harley vain ei obnoxiously kovaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 heinäkuu 2011 16:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Inhabitat | lähde Orphiro | Lähetä | Kommentit

NCAA kiristää Twitter Säännöt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2zfLe4k7oyo/NCAA-to-Tighten-Twitter-Rules:

theodp kirjoittaa "Facebook ja Twitter ovat opiskelija urheilijoita helpommin kuin koskaan, mutta Tweets että saalis valvovan silmän NCAA voisi olla kaikki mitä tarvitaan alentaa onnistunut college urheilullinen ohjelma. joukossa väitteet tasaantui vastaan ​​Univ.. Pohjois-Carolina mennessä NCAA on se, ettei "riittävästi ja johdonmukaisesti seurata sosiaalista verkottumista," joka NCAA väittää olisi aiheuttanut koulussa huomaa muita rikkomuksia nopeammin kuin he tekivät. Selvitäkseen pelottava tehtävä valvoa satoja tilejä päivittäin Jotkut urheiluohjelmat kääntyvät ohjelmistoja kuten UDiligence, kun taas toiset ovat valinneet yksinkertaisempi lähestymistapa, kuten ottaa valmentaja usein tarkistaa viestit joukkueen pelaajia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Weird Science on juoda, polttaa, ja ladattu aseen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/A8Mexz3kGsk/weird-science-has-a-drink-a-smoke-and-a-loaded-firearm.ars:



Ei ihme, alkoholin ja tupakan hoitaa saman viraston: Yhdysvaltain hallitus on viraston omistettu alkoholin, tupakan ja aseiden, joka iskee jopa outo yhdistelmä. Perustuu uusia tutkimus kuitenkin, että voi olla täysin järkevä valinta. Yksi Garen Wintemute UC Davis on tutkinut tottumukset yli 15000 amerikkalaiset, ja havaitsi, että alkoholi ja tupakka eivät mene yhteen . Ampuma omistajat olivat todennäköisemmin juoda raskaasti ja ajaa sen jälkeen. Mikä vielä pahempaa, muun aseen omistajat, jotka yleensä overindulge alkoholilla oli todennäköisesti kantaa asetta suojaa toisia ja pitääkseen aseen vakuudettomuutta talossa ladattu. Ei ole selvää yhteyttä tupakan täällä, mutta aiomme arvata "mahdollisuuksia itsetuhoisuus" voi sitoa ne yhteen.


Papukaijat saada nimet vanhemmiltaan: Papukaijat ovat vaikuttavia laulajia, varsinkin kun nostetaan ihmisten keskuudessa, vaan näitä taitoja myös tärkeä rooli luonnossa, jossa jotkut lajit on havaittu käyttää mitä kutsutaan "soittaa"-olennaisesti, yksilölliset nimet, jotka auttaa tunnistamaan yksilön. Nyt tutkijat ovat seurata sarjan papukaija pesiä selvittää, miten nämä puhelut kehittyä. Nuori vihreä-rumped parrotlets tutkimuksessa kyytiin heidän nimensä vanhemmiltaan . Se ei ole vanhempia nimetä ne sinänsä enemmän, että nuoret alkavat kehittää ainutlaatuinen soittaa ottamalla elementtejä asioita he kuulevat molempien vanhempien ja niiden yhdistämisestä jotain ainutlaatuista. Osoittaakseen, että tämä ei ole jonkinlainen geneettinen rekombinaatio, tutkijat seurataan pesät Foster poikasia, ja totesi, että puhelut pysyi sekoitus niistä vanhemmista, joka nosti heidät.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





iUsers vapauttaa iPad ja yksiavioisuus, mahdollistaa useita käyttäjäprofiileja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/17/iusers-frees-your-ipad-of-monogamy-enables-multiple-user-profil/:



Jaa iPad? Uusi nykäys on matkalla, että muut App Store , jonka pitäisi tehdä elämästäsi hieman helpompaa: käyttäjäprofiilit hahmottaminen. Mod, dubattuna iUsers, lisää käyttäjän kirjautuminen painiketta iPad Lukitse näyttö. Nipistää erottelee sovelluksen tiedot ja mieltymykset käyttäjien välillä, mikä tarkoittaa, että käyttäjä A on vihainen Linnut pisteensä eivät sekamelska ja sekoita käyttäjä B on täydellinen kolmen tähden luokitus. App laitteistot, musiikkia ja videoita tällä hetkellä yhden käyttäjän, mutta nipistää n luojat toivovat korjaamiseksi, että tulevaisuudessa päivittää. Se Jailbreak vain mod, tietenkin, mutta silti siisti ominaisuus haluaisimme nähdä käyttöön tulevissa versioissa iOS . IUsers nipistää pitäisi lyödä Cydia pian, mutta ihmiset, jotka haluavat jo kurkistaa voi repiä se nyt seuraamalla ohjeita lähde linkkiä.

iUsers vapauttaa iPad ja yksiavioisuus, mahdollistaa useita käyttäjäprofiileja alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 heinäkuu 2011 14:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde BlogdoiPhone | Lähetä | Kommentit

Hadoop & startup: Kun Open Source Meets Business Data

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XkLEjLGYLVo/:

Tämä guest viesti oli kirjoittanut Kovas Boguta , johtaja Analyticsiin Weebly . Vuonna 2009 Kovas kirjoitti vieras post noin visualisointiin reaaliaikaisen sosiaalisiin rakenteisiin.


Vuosikymmen sitten, avoimen lähdekoodin LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP / Python) pino alkoi muuttaa web käynnistyksen Economics. Koska uusi avoimen lähdekoodin web-palvelimet, tietokannat, ja web-ystävällinen ohjelmointikieliä vapautti kehittäjien omia ohjelmistoja ja iso rautatarvikkeet, käynnistyksen kustannukset romahtivat. Tämä alensi este, muuttui käynnistyksen rahoitusta peli, ja johtivat syntymistä nykyisen Angel / Seed rahoitusta ekosysteemin. Lisäksi tietenkin mahdollistaa sukupolven webapps me kaikki käytämme päivittäin.


Tämä sama prosessi on nyt kehittymässä Big Data tilaa, jossa avoimen lähdekoodin ekosysteemiä keskittynyt Hadoop syrjäyttäminen kalliita, omien ratkaisujen. Startups luovat älykkäämpiä yritykset ja älykkäämpiä tuotteita seurauksena. Ja ehkä vielä tärkeämpää, tämä teknologinen liike on mahdollista epätarkkuutta jyrkkä linja perinteisen liiketoiminnan ja perinteisiin web startups, dramaattisesti laajentaa tasapuoliset innovaatioihin.


ONGELMA, tavata RATKAISU


Jopa vaatimattomasti onnistuneen käynnistyksen on käyttäjäkunta verrattavissa väestön kansallisvaltioista. Tuloksena massa käyttäjätiedot aiheuttaa ongelmia ja mahdollisuuksia. Ongelmia, koska ymmärtäminen arvon jokaiselle käyttäjälle ja kauppa on monimutkaisempi. Mahdollisuuksia, koska kollektiivista älyä väestöstä voidaan hyödyntämisen paremmin käyttökokemuksia.


Vielä vuosi tai kaksi sitten, analysoida tässä mittakaavassa vaadittavia tietoja samanlaista yritysratkaisuja että LAMP luotiin välttää. Monivuotisen, multimillion dollari käsittelee tykkää IBM , Oracle ja Teradata . Tietenkin lähes käynnistyksen varaa tuollaista kustannuksella. Lisäksi suljetun lähdekoodin teknologian sukutaulu näistä ratkaisuista tekee niistä ristiriidassa käynnistyksen teknisen tiedon ja kulttuurin.


Anna Hadoop. Hadoop ratkaisee nämä tietojenkäsittelyn ongelmia tavalla, joka on sekä startup-yhteensopivia, ja teknisesti ylivoimainen. Koska avoimen lähdekoodin projektin kehittämä ja insinööreille, se on hyvin käytännöllinen ja reilusti valtavirrassa käynnistyksen insinööritoimisto. Ja sen arkkitehtuuri kartta-vähentää koko klusterin hyödykkeiden solmut on joustavampi ja kustannustehokkaampi kuin perinteinen tietovarastot.


Koska patoutunutta kysyntää, ei ole mikään ihme, että Hadoop on räjäyttämällä. Nähdä, miten avoimen lähdekoodin projekti tekee, ensimmäinen asia tehdä, on katsoa Developer postituslista liikennettä. Jos keräät kaikki Hadoop liittyviä postituslistoja ja tontin viestien määrän, saat Classic lätkämailan kasvukäyrä:


Nykymaailmassa, se ei ole paljon venyttää sanoa, että tulevaisuuden tekniikka on muovautunut kehittäjä hyväksymistä. Kuten enemmän insinöörejä ja enemmän startup hyväksyä Hadoop, sen ominaisuudet ovat tulossa default oletus tuotteiden suunnittelussa ja yritysten tulevaisuuden.


HADOOP nykypäivän startups


Tällä korkean tason, on 3 alueita, joilla Hadoop on löytää sovellus nykypäivän startups: 1) analysoimalla asiakkaiden käyttäytymistä, 2) Virran uusi käyttäjä menosuuntaan ominaisuuksia, ja 3) ottaminen koko uusilta toimialoilta, jotka olivat aiemmin ulottumattomissa .


Eventbrite on esimerkki jossa Hadoop antaa virtaa uusi käyttäjä menosuuntaan ominaisuuksia. Nopeasti kasvava tapahtumia palvelun avulla järjestäjät hallita ja edistää niiden tapahtumia, ja auttaa käyttäjiä löytämään merkittäviä tapahtumia osallistua. Voit auttaa kasvamaan yhtiö nopeammin, heidän datapalvelut joukkue on usin


NASA Probe Orbiting Asteroidi Vesta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-D2RHsTlUqA/NASA-Probe-Orbiting-Asteroid-Vesta:

astroengine kirjoittaa "Mission johtajat NASAn Dawn asteroidi luotain oli pitkä lauantai, odottaa uutisia asteroisivyöhyke. Lopulta he saivat uutisia he toivoivat: Dawn oli tullut Vesta kiertoradalle. Tämä on ensimmäinen kerta historiassa, että esine asteroisivyöhyke on kiersi keinotekoinen satelliitti. Se on vienyt neljä vuotta ioni sivumoottori kulkeva avaruusalus päästä asteroidi ja siellä oli jossain määrin epävarmaa, onko luotain oli vangiksi asteroidin vetovoiman ollenkaan. Mutta sen jälkeen pitkään ajan odottamassa, missio johtajat sai signaalin jälkeen Dawn pystyi orientoitumaan sen antenni kohti Maata. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Singbox SV-606 MP3 pirtelö tuo kannettavat soittimet rakkautta teidän pihalla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/17/singbox-sv-606s-mp3-milkshake-brings-the-portable-audio-love-to/:


Katso että riviin monivärisiä, kromaattinen doodads edellä? Ne eivät itse asiassa joukko kiiltävä USB-powered kazoos . Le huokaus, tiedämme - ehkä ensi kerralla. Mitä ne sitten on? Kokeile Super spiffy näköinen Korean linja Singbox SV-606 kaiutin / MP3-soittimet , että pakkaus FM-radio, microSD-kortinlukija ja kuulokeliittimen 85mm 35 mm luodin Shell-muotoinen design. Vaikka nämä digitaalisen äänen pelaajat eivät hyödyllisiä tappaa kaikki sateenkaaren pakkomielle ihmissusia, he luultavasti auttaa saamaan muutaman heads-sorvaus kun astella teidän Saturday Night Fever tavaraa alas kadulle. Hit lähde käännetty Näiden loppuunmyydyille kaunottaret.

Singbox SV-606 MP3 pirtelö tuo kannettavat soittimet rakkautta teidän pihalla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 heinäkuu 2011 13:13:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Akihabara News | lähde Romaani View | Lähetä | Kommentit

Facebook Kiellot Google + Ads

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/09ga-y0V_pw/Facebook-Bans-Google-Ads:

Barbara, ei Barbie kirjoittaa "ei miellytä olla vaikea ihmisiä viemään Facebook yhteystietoja Google +, Facebook on nyt kielletty kaikki ilmoitukset sovellukselta kehittäjä Michael Lee Johnson, joka juoksi mainos sanonta" Add Michael Google +. " Facebook lähetti hänet seuraavan viestin: "Tilisi on poistettu käytöstä. Kaikki ilmoituksesi on lopetettu ja ei pidä vetää jälleen päällä missään olosuhteissa. Yleensä me poistaa tilin jos liian monet sen mainokset rikkovat Käyttöehdot Käytä tai Mainonta ohjeita. Valitettavasti emme voi tarjota sinulle konkreettisia loukkauksia, jotka on katsottu väärinkäyttöä. Tutustu Käyttöehdot ja mainonta ohjeita Jos sinulla on kysyttävää. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Toshiba Viihtyy kokee Sleep / Wake / reboot kysymyksiä?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/17/toshiba-thrive-experiencing-sleep-wake-reboot-issues/:

Toshiban Android-powered Viihtyy vain toimitukset alkoivat loppukäyttäjille aikana pari viikkoa, mutta jo näemme hälyttävä määrä vikailmoitusten ilmaantuu haltuunsa porukka omille verkkosivuille. Erityisesti legioonaa käyttäjät ehdottavat, että heidän Viihtyy on ottaa valtavan hauskaa tulee ulos lepotilassa ilman täyttä, kova reboot, ja jotkut ovat jopa olettaa, että se tulee päälle sen yksinäistä toisinaan. Vaikea sanoa, jos tämä on asia, jota voidaan korjata kautta tuleva firmware-päivityksen, mutta tässä toivoen, eikö? Kerro meille, jos näet samoja vaivoja kommentit alla - emme ole nähneet mitään tämän kourallinen päivää olemme testanneet omaa, mutta tulemme varmasti raportissa perusteellisemmin tulevista tarkastelu.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Toshiba Viihtyy kokee Sleep / Wake / reboot kysymyksiä? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 heinäkuu 2011 12:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Toshiba keskustelupalsta | Lähetä | Kommentit

Redpoint Ventures: Making Money vanhanaikaisella tavalla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jVoJz2_hr2U/:

Viime viikolla rikkoi uutisia vaikuttavalta mutta-ei-jawdropping 200.000.000dollari hankinta Cloud.com Citrix ja tähtien vuoden tuotto perustuu Redpoint Ventures on ottaa. Mikä tekee Redpoint ennätyksen niin ainutlaatuinen, että yritys on ottaa hyvä vuosi, vaikka he eivät yhdessä viiden suuren: Zynga, Facebook, LinkedIn, Twitter, 0R Groupon. Hell, Tehdään tästä suuri kuusi ja heittää Pandora koska IPO tehnyt niin paljon melua.


Venture maailma ei ole koskaan ollut polarisoitunut välillä on ja osaton yritykset. Ei puhua, että Accel istuu rahasto, jolla on suurimmat tuotot alalla on koskaan nähnyt, kiitos lähinnä Facebook. Samaan aikaan Greylock on istua yksi-jos ei - paras rahasto historiansa välillä varhain osuuksia LinkedIn, kauniisti hinnoiteltu osuuksia Facebook ja Pandora ja myöhään investointeja Groupon. Tietenkään ei Yhden henkilön venture liike voi olla paremmat mahdollisuudet nauttia 2011 kuin Reid Hoffman: Hän on perustaja ja suurin omistaja LinkedIn, ensimmäinen rahaa Zynga, partneri Greylock, ja enkeli sijoittaja Facebookissa.


Samaan aikaan on kymmeniä venture yritysten toisella puolella tämän kahtiajaon jotka ovat lopettaneet toimintansa. Kuten Kid jumissa harjoitella viulunsoittoa koiran katsellessa hänen naapurinsa pelaa jalkapalloa pihalla, nämä yritykset voivat vain katsoa kun me loputtomasti keskustella onko se kupla vai ei. Se ei todellakaan tunnu 1999 heille. 1999 oli aika, että kuka tahansa uskottava syy kutsua itseään pääomasijoittaja voisi kerätä rahaa. Nämä yritykset ja siellä on paljon niitä, jotka kamppailevat esittää toisen dime.


Oma paras arvaus on olemassa kymmeniä niitä, mutta voisi olla enemmänkin. Dying venture yritykset ovat kuin Walking Dead. Ne voivat olla vuosia Tyrmistyttävän ympäriinsä osuuksia edelleen aktiivinen kohdeyrityksiin, toivoen että he edelleen jatkavat arpalippu, joka saattaa heidät takaisin peliin. Jos ei, he vain hitaasti tuulessa alas.


Osa syy tällaiseen teollisuuden irrota on polariteetin palaa. Kuluttaja Web yhtiöt, jotka ovat tämän ajan voittajat ovat eräitä suurimpia maailma on koskaan nähnyt, kiitos leviämisen ja maturiteetti Web, ja että useimmat heistä ovat odottaneet niin kauan etsimään poistua. Mutta toinen iso trendi on ominaisuus / app yritys kääntää alle 100 miljoonaa dollaria. Se on hyvin dokumentoitu, että pienet ja keskisuurten yritysten voi enää mennä julkisuuteen, ja ne useat sata miljoonan dollarin hankinta yhden ja kahden hengen kaltainen Cloud.com ja muiden Redpoint poistua Clearwell-on vaikea löytää.


Kaikki tämä on mitä tekee Redpoint voittavan 2011 niin lupaava merkki, että siellä on vielä jotain näiden kahden ääripään välillä. Yritys on löytänyt useita poistuu antaen näille palaa 10x tai enemmän ilman panoksia iso Web 2.0 nimiä. He ovat tehneet sitä kautta vähemmän seksikäs Internetin kaltaisten yritysten Tasoitusveto, kansainvälinen poistuu kuten Qihoo, ja jotkut vankka kaksinkertaistuu ja kolminkertaistaa yrityksessä liiketoiminnan. Redpoint ei ole laskettavissa lucking isoon pisteet, yritys on tehnyt hyvin perusteltuja investointeja kohtuuhintaan ja kaivoi omaa onnea.


Olen kiinni kanssa Redpoint uusin yhteistyökumppani Satish Dharmaraj videolla viime viikolla puhua vähän enemmän yrityksen aikavälillä. Hän liittyi toiminimen kaksi vuotta sitten, kun tähtien ennätys yrittäjänä, ja Cloud.com oli hänen ensimmäinen käsitellä. Puhuimme kuinka Redpoint on rahaa, ja olemme myös puhuneet, millaista oli ja Dharmaraj olla toisella puolella pöytää.


ViewSonic ViewPad 10Pro osumia FCC, FBI ei haittaa sen persoonallisuuden jakautuminen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/17/viewsonic-viewpad-10pro-hits-the-fcc-feds-dont-mind-its-split/:


Kuka koskaan sanonut useita persoonallisuushäiriö oli huono asia? Varmasti ei ViewSonic, jonka Oak Trail powered ViewPad 10Pro - joka ei dual OS tanssia Windows 7 ja virtualisoitu Android 2.2 - juuri tehnyt sen läpi FCC. Hallituksen hyväksymisleiman sen WiFi ja AT & T-ystävällinen WCDMA radiot joten se ei paista aivomme, ja se ei tule kauan ennen näemme 10Pro kaupoissa. Tietenkään emme vielä tiedä hintaa tämän laitteen ... tai psykiatrinen kustannukset sen OS vaihtaa tapaa.

ViewSonic ViewPad 10Pro osumia FCC, FBI ei haittaa sen persoonallisuuden jakautuminen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 heinäkuu 2011 11:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 virkistystaajuutta 120Hz, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


<em>Nimetön</em> Luo oma sosiaalinen verkosto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d_YBycuBDPE/emAnonymousem-Creates-Its-Own-Social-Network:

Nimetön lukija kirjoittaa "Google on tiettävästi kielletty kourallinen Nimetön jäsentä Google + (se ei ole aivan selvää, kuinka monta tiliä suljettiin). Hacktivist ryhmä vertasi Googlen toimia tarinoita aktivisteja on kielletty Facebook, Twitter, YouTube, kuten sekä hallitusten estää eri verkkosivustoja käyttäen Internetin sensurointia työkaluja. Tämän seurauksena Anonymous on päättänyt luoda oma sosiaalinen verkosto: Anonplus. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Windows Phone 7 Liitin nyt laittaa Home Server käteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/17/windows-phone-7-connector-now-puts-your-home-server-in-your-hand/:

Windows Server Solutions Phone liitin

Ok, Windows Server Solutions Puhelin Connector ei juuri ääntä jännittävää, mutta jos olet yksi harvoista ihmisistä siellä rocking Windows Home Server 2011 koneen ja WP7 luurin, olet todennäköisesti aio haluat saada tämä perustaa ASAP . Yhdistelmä palvelinpuolen plug-in ja puhelimen app avulla voit etänä hallita palvelimen - liipaisu varmuuskopiot, toimitusjohtaja käyttäjiä, ja katselu hälytyksiä. Sen avulla voit myös vetää ylös tallennettujen mediatiedostojen palvelimella, vaikka et voi kopioida niitä paikallisesti oman myöhempää tarkastelua tai kuuntelunautintoa. Kyse ei ole vain kotikäyttäjille joko. Plug-in toimii Windows Small Business Server 2011 Essentials ja Windows Storage Server 2008 R2 Essentials, pienemmille yrityksille, jotka hyödyntävät Microsoft-powered kännykkää. Voit ladata palvelimelle add-on enemmän kattavuutta linkkiä, ja älypuhelin APP alk. Zune Marketplace.

Windows Phone 7 Liitin nyt laittaa Home Server käteen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 heinäkuu 2011 10:08:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WMPU | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit