søndag den 17. juli 2011

Hadoop & startup: Kun Open Source Meets Business Data

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XkLEjLGYLVo/:

Tämä guest viesti oli kirjoittanut Kovas Boguta , johtaja Analyticsiin Weebly . Vuonna 2009 Kovas kirjoitti vieras post noin visualisointiin reaaliaikaisen sosiaalisiin rakenteisiin.


Vuosikymmen sitten, avoimen lähdekoodin LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP / Python) pino alkoi muuttaa web käynnistyksen Economics. Koska uusi avoimen lähdekoodin web-palvelimet, tietokannat, ja web-ystävällinen ohjelmointikieliä vapautti kehittäjien omia ohjelmistoja ja iso rautatarvikkeet, käynnistyksen kustannukset romahtivat. Tämä alensi este, muuttui käynnistyksen rahoitusta peli, ja johtivat syntymistä nykyisen Angel / Seed rahoitusta ekosysteemin. Lisäksi tietenkin mahdollistaa sukupolven webapps me kaikki käytämme päivittäin.


Tämä sama prosessi on nyt kehittymässä Big Data tilaa, jossa avoimen lähdekoodin ekosysteemiä keskittynyt Hadoop syrjäyttäminen kalliita, omien ratkaisujen. Startups luovat älykkäämpiä yritykset ja älykkäämpiä tuotteita seurauksena. Ja ehkä vielä tärkeämpää, tämä teknologinen liike on mahdollista epätarkkuutta jyrkkä linja perinteisen liiketoiminnan ja perinteisiin web startups, dramaattisesti laajentaa tasapuoliset innovaatioihin.


ONGELMA, tavata RATKAISU


Jopa vaatimattomasti onnistuneen käynnistyksen on käyttäjäkunta verrattavissa väestön kansallisvaltioista. Tuloksena massa käyttäjätiedot aiheuttaa ongelmia ja mahdollisuuksia. Ongelmia, koska ymmärtäminen arvon jokaiselle käyttäjälle ja kauppa on monimutkaisempi. Mahdollisuuksia, koska kollektiivista älyä väestöstä voidaan hyödyntämisen paremmin käyttökokemuksia.


Vielä vuosi tai kaksi sitten, analysoida tässä mittakaavassa vaadittavia tietoja samanlaista yritysratkaisuja että LAMP luotiin välttää. Monivuotisen, multimillion dollari käsittelee tykkää IBM , Oracle ja Teradata . Tietenkin lähes käynnistyksen varaa tuollaista kustannuksella. Lisäksi suljetun lähdekoodin teknologian sukutaulu näistä ratkaisuista tekee niistä ristiriidassa käynnistyksen teknisen tiedon ja kulttuurin.


Anna Hadoop. Hadoop ratkaisee nämä tietojenkäsittelyn ongelmia tavalla, joka on sekä startup-yhteensopivia, ja teknisesti ylivoimainen. Koska avoimen lähdekoodin projektin kehittämä ja insinööreille, se on hyvin käytännöllinen ja reilusti valtavirrassa käynnistyksen insinööritoimisto. Ja sen arkkitehtuuri kartta-vähentää koko klusterin hyödykkeiden solmut on joustavampi ja kustannustehokkaampi kuin perinteinen tietovarastot.


Koska patoutunutta kysyntää, ei ole mikään ihme, että Hadoop on räjäyttämällä. Nähdä, miten avoimen lähdekoodin projekti tekee, ensimmäinen asia tehdä, on katsoa Developer postituslista liikennettä. Jos keräät kaikki Hadoop liittyviä postituslistoja ja tontin viestien määrän, saat Classic lätkämailan kasvukäyrä:


Nykymaailmassa, se ei ole paljon venyttää sanoa, että tulevaisuuden tekniikka on muovautunut kehittäjä hyväksymistä. Kuten enemmän insinöörejä ja enemmän startup hyväksyä Hadoop, sen ominaisuudet ovat tulossa default oletus tuotteiden suunnittelussa ja yritysten tulevaisuuden.


HADOOP nykypäivän startups


Tällä korkean tason, on 3 alueita, joilla Hadoop on löytää sovellus nykypäivän startups: 1) analysoimalla asiakkaiden käyttäytymistä, 2) Virran uusi käyttäjä menosuuntaan ominaisuuksia, ja 3) ottaminen koko uusilta toimialoilta, jotka olivat aiemmin ulottumattomissa .


Eventbrite on esimerkki jossa Hadoop antaa virtaa uusi käyttäjä menosuuntaan ominaisuuksia. Nopeasti kasvava tapahtumia palvelun avulla järjestäjät hallita ja edistää niiden tapahtumia, ja auttaa käyttäjiä löytämään merkittäviä tapahtumia osallistua. Voit auttaa kasvamaan yhtiö nopeammin, heidän datapalvelut joukkue on usin


Ingen kommentarer:

Send en kommentar