søndag den 17. juli 2011

Orphiro n sähkö moottoripyörä: kuten Harley vain ei obnoxiously äänekäs

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/17/orphiros-electric-motorcycle-like-a-harley-just-not-obnoxious/:


Se ei todellakaan ole ensimmäinen sähkö moottoripyörä ja (hiljaa) ristikkäin työpöydälläni, mutta samannimisellä Orphiro on varmasti yksi classiest. Suunniteltu yli Hollannissa kuin laajarunkoisilla vaihtoehto bensiini-guzzling hawgs, Tämä ympäristöystävällinen kaksipyöräisten perustuu Li-ion-akut ja moottori, joka työntää grand yhteensä 72 volttia. Huippunopeus 75 mailia-per-tunti luultavasti ei ärsyttää ylös väkijoukkoon Sturgis, mutta matkanopeus on 60 kiinteää mailia ilman pisara kaasua vain voisi. Jos kaikki menee hyvin, meidän pitäisi nähdä ensimmäinen kaupallinen versio osuma jalkakäytävällä tämän vuoden syyskuussa, mutta pahaenteisesti, ei ole mitään mainintaa hinnasta. Jotain kertoo se putoavat suoraan sisään ", jos sinun täytyy kysyä ..." luokka.

Orphiro n sähkö moottoripyörä: kuten Harley vain ei obnoxiously kovaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 heinäkuu 2011 16:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Inhabitat | lähde Orphiro | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar