søndag den 17. juli 2011

Weird Science on juoda, polttaa, ja ladattu aseen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/A8Mexz3kGsk/weird-science-has-a-drink-a-smoke-and-a-loaded-firearm.ars:



Ei ihme, alkoholin ja tupakan hoitaa saman viraston: Yhdysvaltain hallitus on viraston omistettu alkoholin, tupakan ja aseiden, joka iskee jopa outo yhdistelmä. Perustuu uusia tutkimus kuitenkin, että voi olla täysin järkevä valinta. Yksi Garen Wintemute UC Davis on tutkinut tottumukset yli 15000 amerikkalaiset, ja havaitsi, että alkoholi ja tupakka eivät mene yhteen . Ampuma omistajat olivat todennäköisemmin juoda raskaasti ja ajaa sen jälkeen. Mikä vielä pahempaa, muun aseen omistajat, jotka yleensä overindulge alkoholilla oli todennäköisesti kantaa asetta suojaa toisia ja pitääkseen aseen vakuudettomuutta talossa ladattu. Ei ole selvää yhteyttä tupakan täällä, mutta aiomme arvata "mahdollisuuksia itsetuhoisuus" voi sitoa ne yhteen.


Papukaijat saada nimet vanhemmiltaan: Papukaijat ovat vaikuttavia laulajia, varsinkin kun nostetaan ihmisten keskuudessa, vaan näitä taitoja myös tärkeä rooli luonnossa, jossa jotkut lajit on havaittu käyttää mitä kutsutaan "soittaa"-olennaisesti, yksilölliset nimet, jotka auttaa tunnistamaan yksilön. Nyt tutkijat ovat seurata sarjan papukaija pesiä selvittää, miten nämä puhelut kehittyä. Nuori vihreä-rumped parrotlets tutkimuksessa kyytiin heidän nimensä vanhemmiltaan . Se ei ole vanhempia nimetä ne sinänsä enemmän, että nuoret alkavat kehittää ainutlaatuinen soittaa ottamalla elementtejä asioita he kuulevat molempien vanhempien ja niiden yhdistämisestä jotain ainutlaatuista. Osoittaakseen, että tämä ei ole jonkinlainen geneettinen rekombinaatio, tutkijat seurataan pesät Foster poikasia, ja totesi, että puhelut pysyi sekoitus niistä vanhemmista, joka nosti heidät.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar