søndag den 17. juli 2011

Viikko Apple: siirryttäessä Lion painos

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oUV4iOdSWn4/week-in-apple-migrating-to-lion-edition.ars:


Mac OS X Lion julkaisu oli laajalti ennakoitu tällä viikolla, mutta valitettavasti se ei ollut tarkoitus olla. Silti meillä on opas siitä, miten siirtyä uuteen Mac Lion ilman Applen Siirtymisapuria ja keskustelivat Applen sitoutuminen luovia ammattilaisia. Se oli lisäksi runsaasti huhuja next-gen MacBook Airs, Apple TV, ja jopa iTunes-elokuvia, joita selvitty melko monipuolinen viikolla Applen uutisista.


Kyllä Lion, Ei cruft: Hanki puhdas aloittaa manuaalinen Mac muuttoliike : jokaisen uuden Macin mukana ja jokaisen uuden Mac OS X-version, Migration Assistant velvollisuudentuntoisesti kopioi kaikki tiedot vanhasta järjestelmästä uuteen. Mutta sen jälkeen lähes vuosikymmenen, halu tehdä puhdas alku on liian vahva meidän kirjeenvaihtaja. Näin voit tehdä sen, mutta se ei heikkohermoisille.


Kun Final Cut Pro romahdusta, ei Apple silti välitä Creative hyviä? : Applen kiistanalainen Final Cut Pro X julkaisu on luotu levoton tunteita keskuudessa Mac ammattikäyttöön sisällöntuottajille. Pitäisikö olla huolissaan sijoituksistaan ​​Mac-alustan Apple menee mainstream? Dave Girard väittää, että on liian aikaista menettää hermonsa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar