søndag den 17. juli 2011

Kysy Engadget: paras dumbphone markkinoilla?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/ask-engadget-best-dumbphone-on-the-market/:


Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tämän viikon Kysy Engadget kysely on tulossa meille Jibben, joka ei olekaan kovin hip kanssa kuoret pois kuukausittain porrastettu liittymä. Jos etsit lähettämään tiedusteluun oman, pudota meille viiva kysy [at] Engadget [dawt] com.


"Minun päivitys AT & T on tulossa pian, ja haluan vain uuden puhelimen, jos se on jotain, joka voi parhaiten minun Samsung Impression. Te puhua koko paljon älypuhelimet ja tällainen, mutta en vain ole tarpeeksi rahaa swing datapaketti. Haluan puhelin on täysi näppäimistö ja kosketusnäyttö. Joten mitä te suosittelette dumbphone? "



Mies, yksinkertaisempi päivää. Tiedämme tämä kaveri ei ole ainoa haluavat majoittua irrotettava niiden sähköpostia liikkeellä ollessasi, niin mitä maiseman näyttämään näinä päivinä? Ja onko todella syytä pitää kiinni AT & T, jos sinulla ei ole älypuhelin mielessä?

Kysy Engadget: paras dumbphone markkinoilla? alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 22:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar