søndag den 17. juli 2011

Alienware M14x tarkastelu Roundup: kaunis sekoitus itsevarmuus ja valta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/alienware-m14x-review-roundup-a-lovely-blend-of-poise-and-power/:


Tiedä mitä tapahtuu, kun jaat ero M18x ja M11x ? M14x, tietenkin! Onnistuimme vähän käytännön aikaa ja Alienware on välikäsi takaisin huhtikuussa, ja nyt web yleensä on ehtinyt sylkeä heidän mielipiteitään. Yleisesti ottaen kriitikot olivat ylivoimaisesti tyytyväisiä suorituskykyä, ja tuskin kukaan voi löytää liian monta griping pistettä. Hot Hardware kuperasta pois Toimituksen valinta merkki, huomata, että 14-incher esillä lähes täydellinen sekoitus siirrettävyys ja valtaa - se ei ole usein, että kone pystyy suorittamaan moderniin 3D-pelejä voi myös saada neljä tuntia kestävä akku. Ottaa Optimus laivalla on varmasti siunaus, mutta lähes jokainen myös ehdotti lähteeksi varten SSD todella pyöreitä asioita. Folks myös näytti rakastavan ilmeinen puuttuminen bloatware, ja samalla 2000dollari + hintalappu oli varmasti jyrkkä, huipputason numeroita se toimitetaan ehdottomasti auttanut pehmentämään iskua. Pitkä ja lyhyt sitä? Folks etsivät mukavaa yhdistelmän liikkuvuutta ja raaka hevosvoimaa tarvitse katsoa enää, mutta voit huumoria itseäsi muutenkin kaivamalla osaksi linkeistä.

Alienware M14x tarkastelu Roundup: kaunis sekoitus itsevarmuus ja valta alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 21:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Kannettava tietokone , Hot Hardware , CNET , VR-Zone | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar