søndag den 17. juli 2011

Yhdysvaltain armeijan kulkee älypuhelin tutkimuksessa näki "rajoitettu käyttöönottoa" myöhemmin tänä vuonna

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/us-army-runs-smartphone-trial-could-see-limited-deployment-la/:

Yhdysvaltain armeijan kulkee älypuhelin tutkimuksessa näki "rajoitettu käyttöönottoa" myöhemmin tänä vuonna

Toki, Yhdysvaltain armeija voisi edelleen kehittää kalliita omia gadgeteja käytettäväksi alalla, tai ne voisi vaihtaa (suhteellisen) halpa suoraan hyllyltä älypuhelimissa. Se muutos, joka on ollut harkita varten jonkin aikaa , ja armeija on nyt takapäässä kuuden viikon tutkimuksessa yli 300 Android, iPhone, ja Windows Phone laitteet sotilaskäyttöön. Tulokset ovat olleet lupaavia, mukaan ohjelman johtaja Michael McCarthy, jonka mukaan nuoret sotilaat, jotka kasvoin älypuhelimet ja kämmentietokoneet ovat erittäin mukavat käyttää niitä sotilaallisiin tarkoituksiin.



Sotilaat alalla voi tekstin GPS-koordinaatit, lähettää kuvia ympäristöstään, tai tiedosto yhteisiä raportteja suoraan puhelimeensa. Myönteisistä tuloksista huolimatta armeija on vielä esteitä hypätä ennen suistaa - osa puhelimista oli OS Bugs, toiset (erityisesti iPhonet käynnissä AT & T) ei saa signaalia New Mexico ja Texas testaus alueilla, ja mikään laitteista olivat riittävän turvallisena käytettäväksi merentakaisiin operaatioihin. Armeija harkitsee sitominen puhelimet taktisiin radiot auttaa salata lähetykset ja testaavat eristävää "solu torni matkalaukku" laitteet, jotta kattavuus alttiissa paikoissa. Military toivoo työntää pois rajoitettu käyttöönottoa tänä vuonna, ja armeija ohjelman johtaja Ed Mazzanti on todennut, että he odottavat valita kaksi mobiili käyttöjärjestelmiä virkakäyttöön toteamalla, että "iPhone ja Android ovat olleet erittäin hyvin vastaan." Toki käyttämällä useita alustoja voidaan suojata sotilaita vastaan ​​verkkohyökkäykset , mutta emme voi olla ainoita huolissaan armeija on tahattomasti jalostukseen sukupolven Fanboys aseilla, voimmeko?

Yhdysvaltain armeijan kulkee älypuhelin tutkimuksessa näki "rajoitettu käyttöönottoa" myöhemmin tänä vuonna alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 19:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Yahoo | lähde CNN |

1 kommentar:

  1. Mikä ansiokasta työtä olette tehneet, yksinkertaisin kielen. En voi vastustaa itseäni jättänyt kommenttia ja luottaa minuun on vaikea vaikutuksen minuun.

    älypuhelin Halpa

    SvarSlet