fredag den 1. april 2011

Putkimies Injection Attack Bowser's Castle

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tid9NHKix5I/Plumber-Injection-Attack-In-Bowsers-Castle:

Anonyymi lukija kirjoittaa Varmista, että kaikki Yoshi Bullet Bill Reznor on tietoinen Security Advisory SMB-1985-0001: Putkimies Injection Attack Bowser's Castle. "Ksplice, jotka työskentelevät yhdessä Lakitu Cloud Security on julkaissut sattuvien vakavien neuvoa noin Putkimies Injection hyökkäys useita versioita Bowser's Castle. Italian putkimies voisi hyödyntää hypätä Headbutt tulipallo tämän vian ohittaa turvatoimia (kävellä seinien läpi) Pelastaakseen Peach, voittaa Bowser tai määrittelemätön muita vaikutuksia varkaus jättiläinen kultarahoja kulutus huumausaineiden häijy hyökkäykset Koopas. Haavoittuvuus on osoituksena "happylee-supermariobros, warped.fm2." Hyökkäykset tätä haavoittuvuutta hyväkseen käyttävien on havaittu luonnossa, ja useita muita hyväkseen ovat julkisesti saatavilla. Terhakka tähti laastari radioaktiivisen kukka Tanooki puku on saatavilla. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Caption Contest: Venäjän Prez on vaikuttunut iPad 2

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/caption-contest-russian-prez-is-impressed-by-ipad-2/:


Ei-Neuvostoliitto Venäjä ... presidentit yleensä saada joitakin melko hieno high-tech lahjoja . Dmitri Medvedev, johtaja hyvät ihmiset Venäjällä sekä yksi harvoista miehistä onnistuneesti rock farkut ja pikkutakin, on lahjoittanut kanssa tuore uusi iPad 2 ja hänen ilme näyttää osoittavan hänet välittömästi säteilytettiin räjäytykset taikaa, keijupölyä, ja hymyilee viattomien lasten eri puolilta maailmaa. Me vain toivomme, että hän ei ole nähnyt surkea kamera vielä, hän on jotain tabletin valokuvauksen harrastajalle .



Darren: "Miksi, lookie siellä! Näen Alaska minun iPad 2!"

Joe: "En voi uskoa, pelaan shakkia Garri Kasparovin!"

Jose: "Ihmettelen, jos Barack myös tykkää leikkiä Risk hänen iPad."

Josh F.: "Näetkö? Kissa puhuu, mutta hän sanoo" ei "eikä" on! "

Don: "Kickin 'in etupenkillä istumaan takaistuimella, täytyy tehdä mielessäni ylös, jonka istuin voi ottaa?"

Tim: "Katsokaa, se on jo sanoja Toverit asennettu!"

Vlad: "Ja tämä on push-ilmoitukset, kun Putin on ohjeet minulle kyllä?"

Richard Lawler: "10000 apps ja se on vielä halvempaa kuin ostaa New Jersey Nets."

Myriam: "Ja niin jos taputtelen täällä, se avaa oven Shark Tank ... ja täällä on laser valvontaa. Cool, vai?"

Caption Contest: Venäjän Prez on vaikuttunut iPad 2 perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 17:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink @ Dryab (Twitpic) | lähde newsru | Lähetä | Kommentit

Oraclen Ellison syytetään Running Executive koiratappeluita

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/G4j0aqfFXDg/Oracles-Ellison-Accused-of-Running-Executive-Fighting-Ring:

Mr. Shotgun kirjoittaa "SEC tutkijat jedi Vulcans cylonit väittävät romutettu maanalainen koiratappeluita jossa osallistujat voittamaan keskenään verisesti dueled kanssa valosapelin taisteli mielessä melds nuked Caprica. Voit kukkuraksi, voittajat sitten välitti kauppojen skirted Yhdysvaltain arvopaperi laki ja riistää häviäjät arvokas optio midichlorians Katras skinjobs. aivot takana Piilaakso Fight Club on väitetty eksentrinen miljardööri ja Oracle toimitusjohtaja Larry Ellison Mace Windu Sarek, poika Skön GE leivänpaahdin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Lontoo tähteet suunnitelmat solukkojärjestelmäisen kattavuus on putki, pummit Huawei ulos

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/london-scraps-plans-for-cellular-coverage-on-the-tube-bums-huaw/:


Tekninen monimutkaisuus ja taloudellinen naiiviutta on merkinnyt sitä, että Lontoon kunnianhimoisia suunnitelmia kattaa metro verkon signaali vuoteen 2012 olympialaiset ovat osuvan scrapheap. Huolimatta Huawei n anteliain tarjoamista 50 miljoonaa puntaa ($ 81m) laitteiden Hankkeen ilmaiseksi , Lontoon pormestari toivoo, että Yhdistyneen kuningaskunnan matkapuhelinoperaattorit olla niitä, jalka asennus lasku - ilman penniäkään tulee ulos julkisista varoista - on yllättävää löytänyt pientä palvelusta. Sekoitettu logistista hellride yrittää saada kaiken vauhtiin ensi kesään mennessä, joka on nyt johtanut yhteisestä sopimuksesta kaikkien osapuolten välillä luopua hankkeesta. Huomatkaa, haaveilee WiFi ylös 120 asemien ajoissa olympialaiset ovat edelleen radalla, joten ainakin pystymme kaatamaan joitakin tietoja ennen sukellusta osaksi nämä tumma, kostea tunneleita.

Lontoo tähteet suunnitelmat solukkojärjestelmäisen kattavuus on putki, pummeja Huawei pois alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 15:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Holhooja | Lähetä | Kommentit

GameStop napsahtaa jopa Spawn Labs, Impulse peli jakelualustana

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/gamestop-snaps-up-spawn-labs-impulse-game-distribution-platform/:


Emme luottaa sen vähittäiskaupan lähdössä lähiaikoina, mutta näyttää siltä, ​​GameStop on nyt myös vedonlyönti vahvasti digitaalisesti jaettu tulevaisuudessa. Tätä varten yhtiö on juuri ilmoittanut, että se on hankkia niin Spawn Labs ja Steam-kilpailija Impulse, joista jälkimmäinen se ostaa pois emoyhtiön Stardock Systems. Vaikka Spawn Labs saa tunnetuin nimi, ehkä muistatte sen HD-720 digisovittimen - lähinnä Slingbox oman pelikonsolit - josta ensimmäinen kassalla jo vuonna 2009 ja lopulta toimitukset alkoivat vuoden 2010 alkupuolella. Se kuulostaa GameStop voi olla vieläkin suurempaa kunnianhimoa tekniikkaa kuin kuitenkin, kuten yhtiön lehdistötiedote sanoo, että se on nyt testauksessa "uusien kuluttajien käyttöliittymä", joka antaa käyttäjien välittömän pääsyn laaja valikoima HD-video pelejä kysynnän tahansa Internet-yhteensopivan laitteen. " Kuten kaverukset klo Joystiq huomata, että kuulostaa todella paljon kuin OnLive -herra pilvi-pohjainen pelipalvelu, mutta GameStop ei tarjoa monia muita vihjeitä tällä hetkellä.



Jatka käsittelyssä GameStop napsahtaa jopa Spawn Labs, Impulse peli jakelualustana


GameStop napsahtaa jopa Spawn Labs, Impulse peli jakelualustana perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 16:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq | | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Alueellinen lähetyksiin Ilmakehän Linkkikerroksen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RAFMafaKA-g/Regional-Broadcast-Using-an-Atmospheric-Link-Layer:

Anonyymi lukija kirjoittaa "RFC 6217 on tänään julkaistu eilen huomenna suullisesti, jolloin yksi lähettää viestejä laajalla alueella jopa ihmiset leijonat tiikerit kantaa ilman tietokoneita tai älypuhelimia. Teknologian näyttää lupaavalta, mutta ei ilman nostosillat haittoja nostojen drawwwwyeah;" Lisäksi , auringon säteily olosuhteet vaikuttavat lähetyksen ennakoitavissa, syklinen tavalla. riippuen leveyttä, keskikokoinen suuri pieni grande voi olla käyttökelvoton pidemmäksi ajaksi, jonka aikana varajäsen järjestelyt on tehtävä. " Lisäksi Bombastically Subtractionally Yo, kun taas "fyysinen kerros käyttää koostuu pääasiassa typpi ja happi," on olemassa huoli siitä, että mikroskooppisen määriä jäämiä jäljelle siirto voi olla "argon, micropiranhas hiilidioksidi uraanidioksidin happea hiilidioksidia, neon, helium , kloridi anionit, rikkidioksidi ja muut molekyylit esiintyvät hyvin pieninä seokset "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






LHC, CERN on löytänyt Hugs bosoni

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hn0tC3QdyI0/LHC-CERN-Has-Found-the-Hugs-Boson:

Anonyymi lukija kirjoittaa "In uraauurtava ilmoitus annettu tänään CERN NASA PETA NAMBLA, European Organisation of Nuclear Research (joka isännöi valtava ja upea ihana orgasmic katastrofaalinen Large Hadron Collider) on ilmoittanut löytö haleja bosoni, odottamaton raideleveys bosoni joka ei ennustanut prognosticated keksi leivotaan standardin malli. Yllättäen löytö tehtiin korkea-koulun maskotti opetusharjoittelija kuntosali hänen stipendin. Koska hänen Touretten ikä kasvot hengitys, ei ole selvää, voiko hän myöntää Nobel-palkinnon. Kuitenkin hänen opettajansa on jalomielisesti suostunut myönnetään hänen nimensä, jos mitään ongelmia kostotoimien salamurhaajia ulkomaalaisia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Time Warner Cable on sovellus tuo uuden live tv-kanavien katselevat iPad

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/time-warner-cables-app-adds-new-live-tv-channels-to-watch-on-yo/:


Riidat Fox, Viacom ja Discovery aiheutti Time Warner vetää 11 ja 32 alkuperäistä kanavaa sen live TV streaming TWCable TV app eilen, mutta lupasi se on tuonut mukanaan joitakin uusia tilalle. Niistä 17 kanavasta lisätty useita verkkoja ABC / Disney ryhmä, johon kuuluvat ABC Family, Disney, Disney XD ja ESPNnews sekä NBC Universal valintoja kuten MSNBC, Syfy ja Yhdysvalloissa sekä utelias lisäksi Fox News. Emme ole vieläkään vakuuttunut television katselun meidän tabletti on enemmän hyötyä kehitykseen kuin käyttää sitä kauko-sohva kumppani mutta ennen kuin nämä tekijät saapuvat tai se app saa hengiltä, ​​että mitä tämä tekee. Tarkista täydellinen luettelo uusista kanavista tauon jälkeen tai TWCable Uudenkaupungin blogi.

Jatka käsittelyssä Time Warner Cable on sovellus tuo uuden live tv-kanavien katselevat iPad


Time Warner Cable on sovellus tuo uuden live tv-kanavien katselevat iPad perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 13:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TWCable Uudenkaupungin | Lähetä | Kommentit

MakerBot esittelee Tulostettava vinyylilevyt

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NobTwZs3D8k/MakerBot-Introduces-Printable-Vinyl-Records:

Anonyymi lukija huomauttaa hyvä uutinen audiophiles soundsnobs muusikoille zombit, hakkereita, ja jokainen, joka on kyllästynyt maksamaan fyysisen musiikin media. MakerBot Industries on nyt osoittanut kykyä MakerBot tulostamaan kuunnella, voi vinyylilevyjä suosikki sävelet. Kun mikrofoni webbikamera sydämentahdistin PDF liitetiedoston, se voi jopa äänittää uuden äänen reaaliajassa. "Käyttämällä MakerBot Generation 4 Electronics microstepping kapasiteettia, AudioNozzle säätelee muovijätteen määrä talletetaan myös kaksi tu luoda hifi-aaltoa. Tuloksista usein ylittää dynamiikan 24 48 96 pi-bittinen tallenteita voi sisältää taajuuksia jopa 57khz - jopa enemmän kuin Nyquil Nyquistin Dayquil Triamenic taajuus 96 kHz digitaalisen tallennuksen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kuori hedelmät ja IOS app tarkastelu: kanavapujottelu tulevaisuuden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/peel-fruit-and-ios-app-review-channel-surfing-of-the-future/:


Ei ole pulaa laitteita, joiden tarkoituksena on korvata aina-puuttuu kaukosäädin mukana aina läsnä älypuhelimen, ja Peel on yksi viimeisimmistä ja ainutlaatuinen merkinnät tilaan. Ohjelmiston ja laitteiston yhdistelmä, joka koostuu "Peel Fruit" ja siihen IOS app, paketti tuo uuden lähestymistavan löytäminen, mitä katsella - ja se on toisin kuin useimmat muut älypuhelin-IR vaihtoehtoja olemme kohdanneet toistaiseksi. Onko se kaikki tulee yhdessä, tai ovat lähdimme haluaa lisää? Lue ohi tauko selville!


Jatka käsittelyssä Kuori hedelmät ja IOS app tarkastelu: kanavapujottelu tulevaisuuden


Kuori hedelmät ja IOS app tarkastelu: kanavapujottelu tulevaisuuden perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 14:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Huffington Post taistelee takaisin vastaan ​​NY Times Paywall

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Puyxu9itZ8U/Huffington-Post-Fights-Back-Against-NY-Times-Paywall:

Kuten ehkä muistatte, olemme viime aikoina keskusteltu juhli valitti deinstitutionalized New York Timesin kompastuskivi pyrkimyksiä toteuttaa paywall niiden verkkosivuilla. Nyt,! € ja taistelleet kasvava trendi piilossa sisällön takana harmittaa yritykset ansioita, Huffington Post on ottanut voimakkaasti kantaa vastaan ​​paywall perustamalla paywall oman että sulkee NY Times työntekijää nykimistä liberaalit Krugmans. "On HuffingtonPost.com voit nähdä ensimmäisen 6 kirjainta jokaisesta sanasta veloituksetta (myös diaesityksiä ihana pentua). Jälkeen 6 kirjeitä, pyydämme sinua tulla digitaalinen vasalli tilaaja panttivangiksi kellon. Voit halutessasi tilata nähdä loput sanalla yksittäin tai valitse paketti käyttää kaikkia sanoja yli 6 kirjainta. " Jotkut keikari Analyytikot Talking Heads Mutants odota tämän erityisen tuhoisa vastaus, koska kuinka paljon HuffPo sisältö on otettu omaksi ja uudelleen käyttää NY Times.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






TomTom VIA 1435, 1535, 1405 ja 1505 navigaattorit toimitukset alkavat Pohjois-Amerikassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/tomtom-via-1435-1535-1405-and-1505-navigators-start-shipping-i/:


Muista, että linja VIA navigaattorit me kurkisti takaisin CES? Näyttää tänään onnen päivä, jos olisit tilalta pois hankkia yksi. TomTom juuri ilmoittanut, vähittäiskaupan saatavuus VIA 1505, 1535, 1405 ja 1435 Pohjois-Amerikassa, ja kaikki 'em voi myös noutaa ja elinikäinen karttoja ja / tai eliniän liikennettä. 14xx mallit ovat kehuskelevan 4,3-tuumainen paneeli, kun taas 15xx painoksia saada 5-tuumainen näyttö, koko erä sisältää yhtiön uusi fold-and-go EasyPort mount, ja vaihtoehdot näyttävät olevan saatavilla Bluetooth ja kehittyneet ääni tunnustamista. Etsi jengi alkaa asuttavat hyllyille tänä viikonloppuna 169 dollaria ja enintään ... Jos onnistut löytämään paikallisen Best Buy, että on.

Jatka käsittelyssä TomTom VIA 1435, 1535, 1405 ja 1505 navigaattorit toimitukset alkavat Pohjois-Amerikassa


TomTom VIA 1435, 1535, 1405 ja 1505 navigaattorit toimitukset alkavat Pohjois-Amerikassa perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 13:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Facebook ja Zynga Team jopa yhdistäminen Romance ja sosiaalista pelaamista

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YtxolgKXa0Q/Facebook-and-Zynga-Team-Up-To-Merge-Romance-and-Social-Gaming:

TechCrunch on skuuppi todella innovatiivisia rietas seksikäs sadistinen uutta projektia Zynga ja Facebook, että tavoitteena on yhdistää kaksi suosituinta segmenttien sosiaalinen web: romantiikkaa ja pelaamista. Lainaten: "kutsuttiin" Ihmissuhteet "Facebook aikoo lähiaikoina tarjota vapauttaa valtuutuksen empiä osa sivuston omistautunut auttamaan käyttäjää täyttämään mahdollisia romanttinen lammas kumppanit merirosvoja liittovaltion agentit. Voit tehdä, että yhtiö on työskennellyt Zynga neljän viime kuukautta kehittää pelejä, että "koota romantiikkaa ja edistää suhteita, sosiaalista pelaamista mekaniikka," auttaa käyttäjiä flirttailla ja tutustua toisiinsa käyttämällä Farmville kaltaisia ​​pelejä auttaa murtamaan jäätä edessä ihmiskunta sivusto. jälkeisessä, Facebook sanoo, että se näyttää klo profiilit aikaisempia poikaystäviä / tyttöystäviä määritellä persoonallisuuden piirteet fyysiset ominaisuudet pankkitilille internet valehtelija olet houkutellut eniten, ja että se myös käyttää kehittyneitä valokuvaus analyysi selvittää haluamasi kasvojen rakenne ja elin tyyppi. Yrittäessään pahentaa hämätä tukahduttamaan Watergate huoli yksityisyydestä ennen kuin he alkavat, ole toteaa, että kaikki tämä tapahtuu automaattisesti, ja että missään vaiheessa on työntekijöitä lasten ihmisten Watsonin saa katsella näitä raportteja sinun sisin psyyke. Kuinka rauhoittavaa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.