fredag den 1. april 2011

Lontoo tähteet suunnitelmat solukkojärjestelmäisen kattavuus on putki, pummit Huawei ulos

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/london-scraps-plans-for-cellular-coverage-on-the-tube-bums-huaw/:


Tekninen monimutkaisuus ja taloudellinen naiiviutta on merkinnyt sitä, että Lontoon kunnianhimoisia suunnitelmia kattaa metro verkon signaali vuoteen 2012 olympialaiset ovat osuvan scrapheap. Huolimatta Huawei n anteliain tarjoamista 50 miljoonaa puntaa ($ 81m) laitteiden Hankkeen ilmaiseksi , Lontoon pormestari toivoo, että Yhdistyneen kuningaskunnan matkapuhelinoperaattorit olla niitä, jalka asennus lasku - ilman penniäkään tulee ulos julkisista varoista - on yllättävää löytänyt pientä palvelusta. Sekoitettu logistista hellride yrittää saada kaiken vauhtiin ensi kesään mennessä, joka on nyt johtanut yhteisestä sopimuksesta kaikkien osapuolten välillä luopua hankkeesta. Huomatkaa, haaveilee WiFi ylös 120 asemien ajoissa olympialaiset ovat edelleen radalla, joten ainakin pystymme kaatamaan joitakin tietoja ennen sukellusta osaksi nämä tumma, kostea tunneleita.

Lontoo tähteet suunnitelmat solukkojärjestelmäisen kattavuus on putki, pummeja Huawei pois alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 15:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Holhooja | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar