fredag den 1. april 2011

Time Warner Cable on sovellus tuo uuden live tv-kanavien katselevat iPad

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/time-warner-cables-app-adds-new-live-tv-channels-to-watch-on-yo/:


Riidat Fox, Viacom ja Discovery aiheutti Time Warner vetää 11 ja 32 alkuperäistä kanavaa sen live TV streaming TWCable TV app eilen, mutta lupasi se on tuonut mukanaan joitakin uusia tilalle. Niistä 17 kanavasta lisätty useita verkkoja ABC / Disney ryhmä, johon kuuluvat ABC Family, Disney, Disney XD ja ESPNnews sekä NBC Universal valintoja kuten MSNBC, Syfy ja Yhdysvalloissa sekä utelias lisäksi Fox News. Emme ole vieläkään vakuuttunut television katselun meidän tabletti on enemmän hyötyä kehitykseen kuin käyttää sitä kauko-sohva kumppani mutta ennen kuin nämä tekijät saapuvat tai se app saa hengiltä, ​​että mitä tämä tekee. Tarkista täydellinen luettelo uusista kanavista tauon jälkeen tai TWCable Uudenkaupungin blogi.

Jatka käsittelyssä Time Warner Cable on sovellus tuo uuden live tv-kanavien katselevat iPad


Time Warner Cable on sovellus tuo uuden live tv-kanavien katselevat iPad perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 13:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TWCable Uudenkaupungin | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar