fredag den 1. april 2011

GameStop napsahtaa jopa Spawn Labs, Impulse peli jakelualustana

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/gamestop-snaps-up-spawn-labs-impulse-game-distribution-platform/:


Emme luottaa sen vähittäiskaupan lähdössä lähiaikoina, mutta näyttää siltä, ​​GameStop on nyt myös vedonlyönti vahvasti digitaalisesti jaettu tulevaisuudessa. Tätä varten yhtiö on juuri ilmoittanut, että se on hankkia niin Spawn Labs ja Steam-kilpailija Impulse, joista jälkimmäinen se ostaa pois emoyhtiön Stardock Systems. Vaikka Spawn Labs saa tunnetuin nimi, ehkä muistatte sen HD-720 digisovittimen - lähinnä Slingbox oman pelikonsolit - josta ensimmäinen kassalla jo vuonna 2009 ja lopulta toimitukset alkoivat vuoden 2010 alkupuolella. Se kuulostaa GameStop voi olla vieläkin suurempaa kunnianhimoa tekniikkaa kuin kuitenkin, kuten yhtiön lehdistötiedote sanoo, että se on nyt testauksessa "uusien kuluttajien käyttöliittymä", joka antaa käyttäjien välittömän pääsyn laaja valikoima HD-video pelejä kysynnän tahansa Internet-yhteensopivan laitteen. " Kuten kaverukset klo Joystiq huomata, että kuulostaa todella paljon kuin OnLive -herra pilvi-pohjainen pelipalvelu, mutta GameStop ei tarjoa monia muita vihjeitä tällä hetkellä.



Jatka käsittelyssä GameStop napsahtaa jopa Spawn Labs, Impulse peli jakelualustana


GameStop napsahtaa jopa Spawn Labs, Impulse peli jakelualustana perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 16:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar