fredag den 1. april 2011

Zdenek Kalal n kohteen seuranta algoritmi oppii lennossa, todennäköisesti tehdä ensi 007 leffa (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/31/zdenek-kalals-object-tracking-algorithm-learns-on-the-fly-like/:


Microsoftin oma OneVision Video Recognizerin voidaan uusia, mutta jos ihmiset Redmond vakavasti haluavat ottaa asiat seuraavan tason, niiden pitäisi varmaan heittää katseensa rapakon. Zdenek Kalal, tutkija Surreyn yliopisto on juuri perustettu, mikä voi olla kokeneimpia konenäköjärjestelmä tiedossa siviili maailmassa. Pohjimmiltaan se vie maallinen tehtävä seuranta vastustaa täysin uudelle alustalle, jonka avulla käyttäjät voivat valita objekti lentää ja on algoritmi alkaa välittömästi seurata jotain uutta. Muutamassa sekunnissa, se pystyy ylläpitämään lukita vaikka sinun esine käänteitä, muuttuu, tai jättää / palaa. Lisäksi nämä "objekteja" voitaisiin käyttää ilman hiiriä jos pakotat sitä seurata numeroita, ja jos opetat se mitä henkilökunta näyttää, sinun on täysin automatisoituja tietoturvapalveluja skannerin, joka tunnistaa kasvot ja myöntää / kieltää pääsy perustuu sen tietokannan valko-listatuille yksilöille. Rehellisesti sanottuna, me mieluummin näet sen itse kuin kuunnella meitä ylistetään sen hyviä puolia - vid n tauon jälkeen, on tapana.

Jatka käsittelyssä Zdenek Kalal n kohteen seuranta algoritmi oppii lennossa, todennäköisesti tehdä ensi 007 leffa (video)


Zdenek Kalal n kohteen seuranta algoritmi oppii lennossa, todennäköisesti tehdä ensi 007 leffa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 maaliskuu 2011 23:40:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde University of Surrey (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar