fredag den 1. april 2011

Rogersin Xperia Arc ja Xperia Play käynnistää tiedot vuotanut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/rogers-xperia-arc-and-xperia-play-launch-details-leaked/:


O Canada, seisomme vartiossa sinua - tässä tapauksessa "me" on Xperia Arc kuvantaminen lippulaiva ja Xperia Pelaa peli luurin. Tiesimme tämä päivä oli tulossa , mutta se näyttää nyt Sony Ericssonin kuumin uusi pari Android älypuhelimet ovat saatavilla Rogers "huhtikuun lopulla" 99 dollaria. Tietenkin, sinun täytyy sitoutua johonkin näistä hullu 3 vuoden sopimuksia vähintään 45 dollaria ääntä ja dataa suunnitelma etuoikeus, mutta piparkakku toting Xperia Arc ja Xperia Play voisi olla omasi heti 19-21 04, mikä on kun laitteita odotetaan aluksen varastoja. Vaikka ei ole mitään viitteitä, kun ennakkotilauksia on alkaa, ihmiset, jotka ennakkoon voi voittaa matkan aurinkoinen Florida. Vain lupaus lähettää meille kuvia Shamu otettu uuteen puhelimeen, jos voitat, OK?

Rogersin Xperia Arc ja Xperia Play käynnistää yksityiskohtia vuoti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 08:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde MobileSyrup | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar