fredag den 1. april 2011

Sony tarjoaa kurkistaa uudelle LA tavaratalo - ei petä (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/31/sony-offers-sneak-peek-of-new-la-store-no-fooling-video/:




Saatat nähdä joukko fake uutiset internetissä huomenna, mutta ottaen huomioon, mitä olemme nähneet Sonyn uusi LA myymälä, olemme melko varmoja, että tällä ei kepponen. That's right, Sonyn käynnistää vasta merkkituotteiden jälleenmyyjältä Enkelten kaupungissa perjantaina ja näyttää asioita, se ei säästellyt kustannuksella. 4200 neliön jalka tilaa ensin ojaan Sony Style monikerin entistä yksinkertainen Sony Store, ja samalla estetiikka ovat selvästi vähäiset, kokemus on kaikkea muuta. Kuten arvata saattaa, myymälä tarjoaa demoja surmasi laitteiden se täynnä kaikkea VAIOs Ray modelers ja 3D Handycams , ja se on myös keinutuoli täydessä lastissa kotiteatteri setup nimeltään "Cube". Koska porukka on etsinyt jopa sen vähittäiskaupan uskottavuus , olimme sanoa uuden paikalla on juttuja tehdä työtä, vaikka valkoista modulaarinen näyttää tuntuukin oudon tuttu . Jos olet LA alueella, voit tarkistaa uuden kaivaa alkaa huomenna - jos ei, osuma opastettu video kierros edellä.

Jatkaa lukeneisuus Sony tarjoaa kurkistaa uudelle LA tavaratalo - ei petä (video)


Sony tarjoaa kurkistaa uudelle LA tavaratalo - ei petä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 maaliskuu 2011 21:41:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Sony | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar