søndag den 20. marts 2011

Creative 7-tuumainen ZiiO tabletti saa Froyo perjantaina, 10-tuumainen malli seuraamaan esimerkkiä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/creatives-7-inch-ziio-tablet-gets-froyo-this-friday-10-inch-mo/:


Jos satut olemaan yksi kourallinen Creative ZiiO tabletti käyttäjiä, meillä on hyviä uutisia sinulle: tule perjantaina 7-incher on ensimmäinen Ziio duo saada sen Froyo päivittää, kun taas sen 10-tuumainen sisarus n odotetaan seuraavan esimerkkiä huhtikuussa. Joten mitä uutta? No, lista sisältää enemmän kielen tuki, uusi salasana vaihtoehtoja, kyky asentaa sovelluksia päälle ulkoisia tallennusratkaisuja ja teksti puheeksi-moottori. Kun käytettävissä, voit hankkia päivityksen joko Creativen verkkosivuilta tai tablettien ZiiO Space portaali, mutta kaikki keinot, rohkeasti voita, ihmiset haltuunsa xda-kehittäjät lyödä noin Honeycomb kiinni näistä ZiiOs sijaan.

Jatka käsittelyssä Creative 7-tuumainen ZiiO tabletti saa Froyo perjantaina, 10-tuumainen malli seuraamaan esimerkkiä


Creative 7-tuumainen ZiiO tabletti saa Froyo perjantaina, 10-tuumainen malli perässä perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 18:05:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Creative | Lähetä | Kommentit

Käyttämällä Kinect With Your PS3

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FaSAm-xP3Z0/Using-Kinect-With-Your-PS3:

baxpace kirjoittaa "tutorial lähetetty Shantanugoel tech blogi kertoo, kuinka voit käyttää Microsoft Kinect kenno PS3. Kuten virkaa ehdottaa, ohjelmisto on valmiiksi alpha laadun tila, mikä tarkoittaa, että jotkut kirjastot on parannettava, jotta parantaa suorituskykyä ja ominaisuuksia, mutta se on alku kuitenkin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






EBook myynti Yhdysvalloissa kaksinkertainen edellisvuoteen vuoden paperi kirjat kärsivät kaksinumeroisia tappiot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/ebook-sales-in-the-us-double-year-on-year-paper-books-suffer-do/:


Epäilemme maailma koskaan saada mihin se tulee täysin ojaan Ye Olde paperi kirjoja, mutta Yhdysvaltain kuluttajamarkkinoilla näyttää selvästi sen sydämen asetettu sähköinen sellainen nyt. Liikevaihto eBook myynti tammikuussa oli tällä viikolla ilmoitettiin kertyneen 69.900.000dollari tuloja kustantajien, mikä merkitsee 116 prosentin hyppäys viime vuoden koko kuukaudelle. Samana aikana, aikuinen kovat laski 11,3 prosenttia 49100000 dollaria ja pokkareiden edessä samanlainen Kysynnän vähentyminen ja laski 83.600.000 dollaria, äkillisestä ja 19,7 prosenttia edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Kasvatus-ja lastenkirjat eivät säästyneet tästä teurastaa fyysisen teos, joko - ohittaa tauon nähdä koko tilastollisen jakautumisen osalta.

Jatka käsittelyssä eBook myynti Yhdysvalloissa kaksinkertainen edellisvuoteen vuoden paperi kirjat kärsivät kaksinumeroisia tappiot


EBook myynti Yhdysvalloissa kaksinkertainen edellisvuoteen vuoden paperi kirjat kärsivät kaksinumeroisia tappiot perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 17:01:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | | Lähetä | Kommentit

Samsung Galaxy S II Mini vuotaa pois kolme, plus Nokia X7, Flyer ja playbook julkaisupäivät Englannissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/samsung-galaxy-s-ii-mini-leaks-out-for-three-uk-plus-nokia-x7/:


Ei, ei Galaxy Mini , että low-end Android itää - tämä näyttää Samsungin pienempi vaihtoehto tuleva Galaxy S II superphone. Saimme juuri antanut brittiläinen lentoyhtiö Kolme koko kevät-kesä kokoonpanolla ja Android 2.3 luurin varmasti erottuu, teeskentelee olevansa miniatyyri huolimatta 3,7-tuumainen näyttö (ajatella Droid ), 1.4GHz prosessori (ajatella ennen 3 ) ja 21Mbps HSPA +-yhteydet. Mutta se jäävuoren huippu verrattuna siihen, mitä on varastossa kolme - se näyttää Nokia X7 on elossa, hyvin, ja seuranta ja kesäkuu julkaisu (puhumattakaan LG Optimus 3D), ja tablettien putoaa liian kanssa Toukokuu tuo HTC Flyer ja WiFi vain BlackBerry playbook käynnistää kesäkuussa. Katso tekniset tiedot ja teilataan aloittaa ikkunat galleriassa alla, ja yhdessä meidän kanssamme toivoen näiden asiakirjojen merkitä nopeasti Yhdysvaltojen julkaisun.




[Kiitos, Anonymous]

Samsung Galaxy S II Mini vuotaa pois kolme, plus Nokia X7, Flyer ja playbook julkaisupäivät Englannissa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 16:04:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kysy Slashdot: Online tiedettä 8. luokan opiskelijoille?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JEGq0G1-uiE/Ask-Slashdot-Online-Science-For-8th-Grade-Students:

Peterus7 kirjoittaa "Olen opiskelija opettaja 8. luokka tiede luokkahuoneessa, ja huomannut, että opiskelijat ovat erittäin motivoituneita mistään verkossa. Jälkeen ymmärrä, että olen etsinyt keinoja sisällyttää internet resursseja opetukseni, ja yrittää löytää hienoja kansalainen projektiin, toimintaa ja simulaatioita olisi aiheellista peruskoulun tiede luokka, kuten galaxyzoo ja fold.it. Joten pyydän slashdot enemmän resursseja, jotka voisivat auttaa tuomaan tieteeseen heidän elämäänsä. Kiitos! "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kilpailussa lisää Spectrum, AT & T on hankkimassa T-Mobile 39 miljardia dollaria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/y_ljpa7LHnk/:

Array

Aikuisten sivustot pian saada oman. XXX bordelleja, mutta eivät kaikki ovat innoissaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TZ26LVARt1s/:

Array

AT & T ostaa T-Mobile Deutsche Telekom

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y52vSbuwLvk/ATampT-To-Acquire-T-Mobile-From-Deutsche-Telekom:

teh31337one kirjoittaa "AT & T ja Deutsche Telekom ovat solmineet sopimuksen, jonka myynti T-Mobile USA: 39000000000 dollaria käteisenä ja varastot. Lehdistötiedote täällä." Vatsanväänteet yksi anonyymi lukija: "Amerikkalaiset ovat jopa vähemmän valinnanvaraa nyt kun matkapuhelin harjoittajille. Sano hyvästit joka oli parasta asiakaspalvelua ja oli erittäin ystävällisiä Android ja tonkia."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Push ilmoitus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/l_GxT55rUDQ/:

Array

Intel lupaa uuden sukupolven Atom pelimerkkejä IDF Beijing

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/intel-promises-next-gen-atom-chips-at-idf-beijing/:

Olemme vielä enemmän kuin tuulahdus Intelin Oak Trail pelimerkkejä, mutta Cedar Trail prosessorit melkein täällä - itse asiassa se ​​näköisenä Chipzilla aikoo ottaa käyttöön sen uusin Atom -prosessori IDF Pekingin tänä vuonna. UMPC Portal huomannut, että Intel sai istunnon nimeltään "Designing uuden sukupolven Netbook kanssa Intel Atom Processor Platform" huhtikuun tapahtuma, joka lupaa antaa osallistujille vilaus "seuraavan sukupolven Intel Atom-prosessori perustuu alusta." Tiedot ovat niukkoja, mutta pari bullet pisteitä, jotka saattavat tartu huomiota. Ensinnäkin, Intel tulee puhua "WiFi, jotka tarjoavat uusia netbook käyttö malleja", joka kuulostaa ikään kuin WIDI , ja toisaalta yhtiö puhuu jopa "tuuletinta netbook malleja." Meidän yliaktiivinen mielikuvitus on jo töissä - olemme siitä mukava sohvalla, surffata Internetissä iso televisio ilman kuuma, iso kannettavan paino meidät ja nary lieka pelätä. Tai ehkä vene.

Intel lupaa uuden sukupolven Atom pelimerkkejä IDF Beijing perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 14:02:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde UMPC Portal | Lähetä | Kommentit

Righthaven Copyright Oikeusjuttu kostautuu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xO2ulXzZkJk/Righthaven-Copyright-Lawsuit-Backfires:

Hugh Pickens kirjoittaa "Steve Green raportit Las Vegas, että USA käräjätuomari James Mahan on todennut, että keskuksen kulttuurienvälisen järjestäminen, Oregon voittoa, ei loukkaa tekijänoikeutta, kun se lähetetty koko Las Vegas Review-lehdessä tarina verkkosivuillaan ilman lupa ja että ei ollut haittaa markkinoiden tarina. Mahan korosti, että hänen päätöksensä saranoitu pitkälti CIO: n voittoa asemaa ja sanoi tekijänoikeus oikeudenkäynti olisi hylättävä, koska voittoa käyttänyt sitä opetus tavalla, ei yritä käyttää tarina nostaa rahaa, ja koska tarina kyseessä oli lähinnä tosiseikkoja sen sijaan, että luova. "markkinat (palvelee CIO) ei RJ: n markkinoille", sanoo Mahan. Tämä on toinen reilun käytön tappio Righthaven ja on merkittävä, koska se osallistuu koko tarina post sijaan osittainen tarina postitse. Green sanoo, että Righthaven strategia haastaa 250 web-sivuston ja vaativa 150.000 dollaria vahingonkorvauksia sekä menettämiseen websivujen verkkotunnus on selvästi kostautui ja nyt Righthaven, omatekoinen suojelija sanomalehden teollisuuden on jättänyt sanomalehden teollisuuden vähemmän tekijänoikeussuojaa kuin jos he eivät koskaan jättänyt heidän oikeusjuttuja ollenkaan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






HTC Saavu nyt saatavilla 200 dollaria Sprint, 150 dollaria Amazon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/htc-arrive-now-available-for-200-from-sprint-150-at-amazon/:


Se maaliskuussa 20.-, oikeus aikataulussa , Sprint on alkanut ottaa tilauksia ensimmäisen Windows Phone 7 luurin. HTC 7 Pro, nimettiin Saavu on nyt verkon, voivat nyt oli 200 dollaria, kun alennusta ostettaessa kanssa tavanomaisten kahden vuoden sopimuksen. Amazon tekee tavallinen asia alittavuuden lentoyhtiöiden omien hinnoittelu tarjoamalla sen käyttöön 50 greenbacks alle 150 dollaria, ja epäilemme muiden verkkokauppojen seuraa perässä. Joten kohtuuhintaisuuden ei pitäisi olla ongelma, mutta jos olet vielä ihmettelevät, jos investointi on sen arvoista, meillä on myös tarkistaa tämän luurin ensi viikon alussa - juuri ennen Sprint tekee merkityksetön puhaltaa ovet pois CTIA .



[Kiitos, Justin]

HTC Saavu nyt saatavilla 200 dollaria Sprint, 150 dollaria Amazon perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 14:24:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Pikajuoksu , Amazon | Lähetä | Kommentit

AT & T sitoutuu ostamaan T-Mobile Deutsche Telekom on 39 miljardia dollari

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/atandt-agrees-to-buy-t-mobile-from-deutsche-telekom/:


Wowzers! AT & T ja Deutsche Telekom ovat solmineet sopimuksen, jonka myynti T-Mobile USA: 39000000000 dollaria käteisenä ja varastot. Lehdistötiedote seuraa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä AT & T sitoutuu ostamaan T-Mobile Deutsche Telekom on 39 miljardia dollaria


AT & T sitoutuu ostamaan T-Mobile Deutsche Telekom on 39 miljardia dollari perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 14:27:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Big tietoja on Think Bigger

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hq2ZB60JOug/:

Array

Beetailer Auttaa verkkokauppojen perustaa yritys Facebook

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WYeKcicJz9c/:

Array

Mini E Kenttäkokeista päättyy, sillä 40 testaajia etsimään uutta autoa alkaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/mini-e-field-trial-ends-for-the-40-testers-a-search-for-a-new-c/:

Mini E Kenttäkokeista päättyy, sillä 40 testaajia etsimään uutta autoa alkaa

Ihmiset, jotka rakastavat koska auto on tapana pitää, että auto jonkin aikaa, pidempään kuin olisi joskus, mutta se ei ole aina vaihtoehto. Joskus sinun täytyy antaa takaisin, ja tällainen on tilanne 40 "pioneerit", jotka olivat ensimmäisten joukossa saada rukkaset päälle ja pummeja sähköisissä prototyyppi Mini E Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tämä laivasto Testiajoneuvojen on haastettu takaisin kotiin, mutta onneksi ei kokea samaa kohtaloa muistutti GM EV1 - joista suurin osa oli murskattu 90-luvulla. Sen sijaan useimmat näistä Minis löytävät uusia koteja yritysasiakkaiden keskuudessa ajoneuvokannan, vaikka testaus ohjelma itsessään on pitkälti yli. Siitä ohjelma BMW oppinut, että useimmat kuljettajat sujunut ihan hyvin, vaikka täydellinen puuttuminen julkisen latausasemaa, vaikka jotkut sanoivat kylmä temps laittaa purista ajotapa - mahdollinen vastapainoksi yhden EV Mini testaaja tällä puolella on lampi löytyi. Kaikki, että tietoja käytetään räätälöidä tuleva BMW i3, jotka olemme jo nähneet hooning noin joissakin melko kylmä sää, mutta ei nähdä hooning julkisia katuja vuoteen 2013 tai niin.

Mini E Kenttäkokeista päättyy, sillä 40 testaajia etsimään uutta autoa alkaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 12:36:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Saksan Car Scene | Lähetä | Kommentit

Citation Map Näyttää Top Science kaupungit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/unRu_otao7s/Citation-Map-Shows-Top-Science-Cities:

mikejuk kirjoittaa "Mikä kaupungeissa ympäri maailmaa tuottaa paitsi kaikkein vaan paras tieteellinen papereita? käyttäminen tietokanta ja Google Maps vastaus on ilmeinen. paperin Fysiikan arXiv kuvataan kahden tutkijan yhdessä viitteen tietoja Googlen karttoja luoda tontin näytetään kuinka tärkeitä kaupunkeja ympäri maailmaa olivat niihin osallistumista fysiikan, kemian tai psykologian. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miksi naiset sääntö Internet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZU58HuZ2vkE/:

Array

Onko myöhään New aikaisin? Takana huikea paluu $ 1B Venture Fund

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e0IyLg3-x0c/:

Array

RMS Ylä-tiedostot ja teoksia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VlDiuObtRNk/RMS-On-Header-Files-and-Derivative-Works:

tomhudson kirjoittaa "Tässä muodossaan vuodesta 2003, Richard Stallman sanoo" Olen puhunut meidän asianajajan noin erityiskysymys, että esille: että käyttämällä yksinkertaisia ​​materiaalia header-tiedostot. Joku äskettäin väittää, että myös ylä-tiedosto tekee aina johdannainen työtä. Se ei FSF: n mielestä. Näkemyksemme on, että vain käyttää rakenne määritelmiä, typedefs, luettelo vakioita, makrot yksinkertaisia ​​elinten, jne., ei riitä tekemään johdannaisia ​​työtä. Se veisi huomattavan määrän koodi (tulossa alkaen inline toimintoja tai makrot merkittäviä elimet) tehdä niin. " Tämän pitäisi auttaa lopettamaan viime FUD noin Android "puhtaan otsikot."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Gates, Bosch, ja NuVinci yhdistää tehdä poljin-apua e-pyörä käsite, ei Voltron

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/gates-bosch-and-nuvinci-combine-to-make-pedal-assist-e-bike-co/:


Ei niille, jotka haluavat sähkö polkupyörää että saat viilettää olet tiellä on 40mph on kierre kaasua, ja siellä niitä, jotka uskovat polkemalla olla nautittavaa riittää, mutta haluaisin kevyempää pyöräily kokemusta. Jos huomaat jäsen sarakkeessa B, kuuntele, koska Gates, NuVinci ja Bosch ovat luoneet e-pyörä käsite, joka tulee tyydyttää kaksipyöräisten kuljetuksen tarpeisiin. Gates toimitti Carbon sähkö hihnaveto, NuVinci toi N360 portaaton planeettojen napa, ja Bosch heitti akku ja valvontajärjestelmä, jotta polkupyörän kauneutta. Voimansiirron on perustettu antamaan ratsastajaa polkimen avustaa neljä asetusta, jotka siirtyvät Lance laiska, riippuen mielentilaan. Tällä arvioidut kustannukset € 2600 - € 3200 (3680 dollari - 4530 dollari), sinun pankkitilille verrattavissa seitsemän kertaa mestari Le Tour on OEM poimia suunnittelun.

Gates, Bosch, ja NuVinci yhdistää tehdä poljin-apua e-pyörä käsite, ei Voltron perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 11:11:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wired | lähde Gates | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Handy säteilyannos kaavion xkcd

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fq11zUhprkU/A-Handy-Radiation-Dose-Chart-From-XKCD:

Anonyymi lukija huomauttaa Randall Munroe uusin edistää kansanterveyttä tietoisuuden "kaavio siitä, kuinka paljon ionisoivan säteilyn henkilö voi omaksua eri lähteistä, kun visuaalisesti. 1 Sievert aikoo tehdä sinusta sairaita, paljon enemmän tappaa sinut, mutta myös pienet annokset kumulatiivisesti lisätä syöpäriskiä. " Se on hyvä tapa ajatella ero Tsernobylin ja Fukushima.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.