søndag den 20. marts 2011

Sony käsityö VAIOs Chrome OS, ulkoinen GPU ja Thunderbolt tech?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/sony-crafting-vaios-with-chrome-os-external-gpus-and-thunderbol/:


Sonyn huippusalainen prototyyppi labs on kellotus tuntia hullun lailla, kuten Sony Insider kertoo, että yhtiöllä on kaksi enemmän yllätyksiä - lisäksi PlayStation tabletti , kahden näytön simpukkapuhelin ja työntämällä PC , haisunäätä työt on keitetty asti Chrome OS muistikirja ja "VAIO Hybrid PC", joka uhmaa minkäänlaista mielekästä selitystä vain kolme sanaa. Chrome OS-laite on kuulemma mallinnettu Googlen oma Cr-48 referenssipuhelimia kanssa suunnilleen samat mitat ja näppäimistö, mutta ah niin hieman pienempi 11,6-tuumainen näyttö, ja Nvidian Tegra 2 käynnissä näyttää rinnalla 1 Gt muistia ja 16 gigatavun flash- varastointi. Sonyn myös ammunta kahdeksan tuntia akun käyttöaikaa, ja paino vain 2,2 kiloa.



Kaikki tämä kalpenee verrattuna siihen, mitä Sonyn piirtämistä tämän "Hybrid PC", vaikka. Julkaisu kertoo me tarkastelemme ohut ja kevyt Core i7 kannettavan kanssa uskomaton 8-16,5 tuntia kestävä akku, Intel Thunderbolt ja sisäinen SSD, jotka kaikki pistokkeet telakka jonkinlainen että tuo Blu- ray ja ulkoinen grafiikka (AMD) pelaamiseen ja multimediaan. Meillä ei ole mitään kuvia tai todisteita tässä vaiheessa, mutta se kuulostaa vonkale on tarina, ja juuri sellainen asia, että Intel puhui tehdä mahdollisimman 10Gbps kaistanleveys että Thunderbolt tuo.

Sony käsityö VAIOs Chrome OS, ulkoinen GPU ja Thunderbolt tech? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 19:13:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Sony Insider | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar