søndag den 20. marts 2011

Nanohiukkasten musteet tulostaa 3D-antennit "kertaluokkaa parempaa kuin tylsä ​​2D-antenni

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/nanoparticle-inks-print-3d-antennas-orders-of-magnitude-better/:

Nanohiukkasten musteet tulostaa 3D-antennit "kertaluokkaa parempaa kuin tylsä ​​2D-antenni

Jos haluat parempaa matkapuhelin vastaanotto on aika mennä pieni tai mennä kotiin, jossa tutkijat University of Illinois keksiä nanomittakaavan tulostus tekniikka, joka mahdollistaa luoda ns 3D antenneja. Tietenkin, jos olet metsästys signaalin Flatland kaikki antennit ovat jossain määrin kolmiulotteinen, mutta nämä luuserit tulostetaan käyttäen nanohiukkasten hopeaa musteella päälle kaareva alustaan, kuten ylös tuolla. Tuloksena osat "näyttely tulosmittauksista jotka ovat kertaluokkaa paremmin kuin saamien monopoli antenni malleja." Itse asiassa nämä luomukset sanotaan lähestymistapa Chu-Harrington Limit teoreettinen suorituskyky antenni. Tärkein? Ne näyttävät melko darned viileä. Häpeä he todennäköisesti joutuvat makaavat sisällä laitteen runkoon - kun he itse mennä tuotantoon.

Jatka käsittelyssä Nanoparticle musteet tulostaa 3D-antennit "kertaluokkaa parempaa kuin tylsä ​​2D-antenni


Nanohiukkasten musteet tulostaa 3D-antennit "kertaluokkaa parempaa kuin tylsä ​​2D antennin perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 01:01:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Daily Tech | lähde University of Illinois | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar