søndag den 20. marts 2011

Gates, Bosch, ja NuVinci yhdistää tehdä poljin-apua e-pyörä käsite, ei Voltron

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/gates-bosch-and-nuvinci-combine-to-make-pedal-assist-e-bike-co/:


Ei niille, jotka haluavat sähkö polkupyörää että saat viilettää olet tiellä on 40mph on kierre kaasua, ja siellä niitä, jotka uskovat polkemalla olla nautittavaa riittää, mutta haluaisin kevyempää pyöräily kokemusta. Jos huomaat jäsen sarakkeessa B, kuuntele, koska Gates, NuVinci ja Bosch ovat luoneet e-pyörä käsite, joka tulee tyydyttää kaksipyöräisten kuljetuksen tarpeisiin. Gates toimitti Carbon sähkö hihnaveto, NuVinci toi N360 portaaton planeettojen napa, ja Bosch heitti akku ja valvontajärjestelmä, jotta polkupyörän kauneutta. Voimansiirron on perustettu antamaan ratsastajaa polkimen avustaa neljä asetusta, jotka siirtyvät Lance laiska, riippuen mielentilaan. Tällä arvioidut kustannukset € 2600 - € 3200 (3680 dollari - 4530 dollari), sinun pankkitilille verrattavissa seitsemän kertaa mestari Le Tour on OEM poimia suunnittelun.

Gates, Bosch, ja NuVinci yhdistää tehdä poljin-apua e-pyörä käsite, ei Voltron perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 11:11:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wired | lähde Gates | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar