onsdag den 15. december 2010

Suunnittelija pidätettiin yli Nimetön Lehdistötiedote

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yl8azhfE4hQ/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Kreikan suunnittelija nimeltä Alex Tapanaris, jonka nimi ilmestyi PDF lehdistötiedote jakamat online ongelmia päättäjien Anonymous on ollut hänen verkkosivuilla katosi ja raporttien mukaan, onneton mies on pidätetty. THINQ onnistui puhumaan Alex puhelimessa, ja vaikka hän ei vahvista hänen pidätys, että hän "varmasti kuulosti Spooked", verkkosivuilla kertomukset. "Ei kommentteja", hän sanoi ja ripustaa. lehdistötiedote pyrkinyt selittämään Nimetön "tavoitteet ja puute minkään muodollisen organisaation. Se selitti, että Nimetön nimi sovelletaan siirtää lista henkilöistä, jotka tulevat yhdessä tapauskohtaisesti, riippuen yksittäisistä huolenaiheista ja käytännön päivittäinen asia, kuten kuka sattuu olemaan netissä aikaa. Klikkaamalla asiakirjan ominaisuuksien paljasti Tapanaris sen nimi tekijä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




SNK edelleen kutittaa retro pelaajille, tiedotteet Neo Geo peliohjain PS3

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/snk-continues-to-tickle-retro-gamers-releases-neo-geo-gamepad-f/:
http://www.engadget.com/2010/12/08/neo-geo-games-hit-psn-add-online-play-ditch-the-gigantic-cartr/
Voi mies, kuin jos ottaa 10 Neo Geo klassikoita lyömällä PS3 ja PSP täydellinen online multiplayer ei makea tarpeeksi, nyt SNK on jollakin paremmin julkaisemalla päivitetyn version klassisesta Neo Geo peliohjain. Toki, se ei ole niin magestic kuin jättiläinen, kömpelö arcade stick joka tuli parin 650 dollaria Neo Geo Gold-järjestelmä. Kuitenkin järjestelmän peliohjain (julkaistiin Neo Geo CD) menisi olla vieläkin suositumpi ansiosta paljon halvemmalla ja uusia kelluva 8-suuntainen D-pad. Tämä ohjain on uudestisyntynyt (kerran) PS3 USB-liitännän lisääminen PS nappia keskellä, joten voit käyttää sitä jopa vetää XMB ja irvailla ystäväsi liittymään King of Fighters ottelun. Valitettavasti tämä on vain saada julkaisu Japanissa, jossa se myy 3129 jeniä (noin $ 37), mutta Play-Aasian tuonti sinulle yhden 45 dollaria. Pieni hinta niin ihana asia.

SNK edelleen kutittaa retro pelaajille, tiedotteet Neo Geo peliohjain PS3 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 16:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Oh Gizmo! | lähde SNK Playmore | Lähetä | Kommentit

Tänään Wikileaks uutiset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0tVJEvyF2cA/story01.htm:
Nykypäivän jaksossa Kuten Wikileaks Ottaa opimme, että Wikileaks tärkein sivusto on varmuuskopioida alle 10 päivää sen jälkeen EveryDNS irtisanoa verkkotunnuksen yli vakautta koskee. 16-vuotias hollantilainen poika epäillään mukana pro-Wikileaks hyökkäykset MasterCard ja Visa on pidätetty. Mutta Hollannin nuoret eivät ole vain Assange faneja uutiset. Monet alkuun toimittajat Australia on lähettänyt kirjeen (PDF) Pääministeri Julia Gillard tänään ilmaista tukea Wikileaks. Sydney Poliisi on kirjoittanut oman kirjeen kuitenkin järjestäjille pro-Wikileaks ralli sanomalla, että poliisi vastustaa suunniteltua mielenosoitusta. Erityistä kirjeenvaihtajan Times, Alexi Mostrous ja freelance toimittaja Heather Brooke saivat luvalla tuomari Julian Assange oikeudenkäynnin lähettää kimittää päivitykset noin oikeudenkäynnissä.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Windows Phone 7 sanotaan olevan tulossa merkittävä "Mango" päivitys elo-tai syyskuussa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/windows-phone-7-said-to-be-getting-major-mango-update-in-augus/:
Olimme jo kuulleet, että Windows Phone 7 on asetettu saada päivityksen jonkinlainen ensi vuoden alussa - mahdollisesti samaan aikaan Mobile World Congress helmikuussa - mutta ZD Net Mary Jo Foley nyt ilmoittaa, että vielä suurempi päivitys voisi olla seuraavanlainen elo-syyskuussa. Hänen mukaansa lähteiden päivitys on koodinimeltään "Mango" ja se tehokkaasti määrä Windows Phone 7.5, joka hän sanoo voisi jopa olla varsinainen nimi, kun se on julkaistu. Tämä päivitys ilmeisesti tuo Silverlight runtime ja HTML5 tukea OS yhdessä Kaukoidän kielen tuki, ja joku muu määrittelemätön ominaisuuksia ja toimintoja. Lisäksi luultavasti merkittävin päivitys ennen Windows Phone 8, joka Foley sanoo on koodinimeltään "Apollo", ja on edistynyt julkaisu loppuvuodesta 2012.

[Kiitos, John]

Windows Phone 7 sanotaan olevan tulossa merkittävä "Mango" päivitys elo-tai syyskuussa perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 14:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink MobileTechWorld | lähde ZD Net | Lähetä | Kommentit

Nikon Coolpix P7000 v1.1 firmware julkaistiin, parantaa RAW ja keskittyy luotettavuus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/nikon-coolpix-p7000-v1-1-firmware-released-improves-raw-process/:
Nikonin ottaa arvostelusta harrastaja-ystävällinen P7000 pienikokoinen sydän ja on tänään ilmoittanut tuore firmware, että ampuja. Kaiken NRW (Nikonin oma RAW-muodossa) käsittelyajat ovat sanoi ovat vähentyneet, vaikka objektiivin ohjaus on optimoitu vähentämään esiintyminen keskittyy virheitä. Pari muita parannuksia on myös heitetty: yksi voittaa harvinainen asia, joka estää zoom toimimasta, ja toinen aiheuttaa puhallettu esiin kameran LCD Kun aktiivinen D-Lighting on käytössä ja laukaisin on puoli-painetaan. Se on sinun paljon, jos olet saanut kameran jo, se on ei-murskata, ja jos et, se saattaa heittää onnellisempi uudessa valossa P7000: n aiemman arvion .

Nikon Coolpix P7000 v1.1 firmware julkaistiin, parantaa RAW ja keskittyy luotettavuus perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 14:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Nikon (Windows) , (Mac) | Lähetä | Kommentit

Engadget iPad nyt saatavilla!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/engadget-for-ipad-now-available/:
Rakastatko Engadget? Rakastatko iPadisi? Oletko kaivannut päivää, jolloin kaksi olisi lopulta yhteen? No arvaa mitä? Tämä päivä on koittanut. Kyllä, se on totta, Engadget iPad sovellus on nyt elää App Store ja odottaa asennusta jokaisesta iPad olemassa. Kuten edellisessä IOS apps, saat ton hienoja ominaisuuksia ja sivuston muotoiltu täysin mobiililaitteisiin, mutta mielestämme olemme ottaneet asioista paljon pidemmälle Applen tabletti tarjoaa tonnia uutta selailu, lukeminen ja alustavia vaihtoehtoja, jotka pitäisi pitää sinut enraptured vaikka kauheita asioita, kuten ydinaseilla tai zombie hyökkäystä alkaa tapahtua.

Kaikki uutisia käsittelyssä, podcasting-kuuntelu, video-katselun, kommentti-kommentista, Engadget-veikkauksen fantasiat ovat tulossa todellisuutta, ja sovellus tukee jakamisen kautta viserrys, Tumblr, Facebook ja sähköposti, ja mahdollistaa samalla säästät artikkelit iPad (in-app), Instapaper, lukemista myöhemmin, ja Evernote. Suoraan sanottuna se on mahtavaa. IOS 4-yhteensopiva sovellus on saatavilla juuri nyt App Storesta, joten älä odota yksi toista ... haen sen!

Ja ennen kuin kysytte - kyllä, päivityksiä tulossa meidän kaikkien muiden apps sekä myös uusi iPhone app. IOS 4 tuki, BlackBerry päivittää OS 6-tuki, ja kaikki te Windows Phone fanit ... WP7 app. uuteen puhelimeen!

Engadget iPad nyt saatavilla! perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 13:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde App Store | Lähetä | Kommentit

Long Term HSPA Evolution silmälasit tulevat yhteen, lupaus nopeus 650Mbps - ja T-Mobile USA on aluksella

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/long-term-hspa-evolution-specs-come-together-promise-speeds-of/:
Oletettavasti sekametelisoppa modernin langattomia standardeja oli sekava tarpeeksi? 1X Advanced / EV-DO Advanced, UMTS, HSPA, HSPA +, kahden operaattorin HSPA + , EDGE Evolution , LTE , LTE-Advanced , WiMAX , WiMAX 2 ... voisimme pitää käynnissä, mutta olimme oikeastaan pikemminkin ole. Voi, mutta meidän on, koska tämä voisi olla todella mielenkiintoinen: Nokia Siemens on touting että eritelmät Long Term HSPA Evolution on juuri toimitettu 3GPP, lupaava teoreettinen nopeus ylittää 650Mbps - määrä, joka kuuluu edelleen ujo ja ITU: n määritelmän 4G-standardin , mutta helposti pimennykset juuri mitään ujo LTE-Advanced-tai WiMAX 2.

Mielenkiintoista, T-Mobile USA on nimenomaisesti mainittu Nokia Siemensin lehdistötiedote tukee kehitystä, osoitus siitä, että liikenteenharjoittaja on vakaasti sitoutunut vääntämistä kaikkensa pois vanhojen 3G standardien ennen siirtymistä - aivan kuten ne " uudelleen jo nyt niiden aggressiivinen 21Mbps HSPA + käyttöönotossa . Ottaen huomioon, että nyky-LTE topit ulos jossain 300Mbps ja 400Mbps välillä, emme voi sanoa emme vastusta, varsinkin kun uusi tekniikka on taaksepäin yhteensopiva tänään HSPA-verkoissa. Kyllä, myönnetään: "Long Term HSPA Evolution" on kauhea nimi ottaen huomioon, että LTE jo sanoista Long Term Evolution (ja LTHSPAE ei liukaskielisistä lyhenne anyway) - mutta me huolta nimeämistä logistiikka lähempänä lanseerausta, joka on vielä vuosia pois. Katso koko lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Long Term HSPA Evolution silmälasit tulevat yhteen, lupaus nopeus 650Mbps - ja T-Mobile USA on aluksella

Long Term HSPA Evolution silmälasit tulevat yhteen, lupaus nopeus 650Mbps - ja T-Mobile USA on aluksella perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 13:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | | Lähetä | Kommentit

Internetin käyttö saaliiden kanssa televisio Yhdysvalloissa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Vy2joMbjMEs/story01.htm:
Hugh Pickens kirjoittaa "Joshua Brustein kirjoittaa, että tutkimuksen mukaan Forrester Researchin aikaa ihmiset käyttävät Internet on lisännyt 121 prosenttia viiden viime vuoden aikana amerikkalaiset nyt menoja niin paljon aikaa internetin kuin ne ovat television ääressä. Ja kun ihmisiä alle 30-vuotias on viettänyt enemmän aikaa internetin kuin television useita vuosia, Forresterin tutkimuksen mukaan tämä on ensimmäinen vuosi, että ihmiset vanhemmissa ikäryhmissä tekevät samoin. Forresterin tutkimus osoittaa myös merkittävä kasvu ihmisten määrä käyttää Internetiä katsella streaming video 33 prosenttia aikuisista tutkituista tämän vuoden sanovat, että he käyttävät Internetiä katsella videoita, ylös 18 prosenttia vuonna 2007. kuitenkin nousu Internet ei välttämättä johtaa pudottaa television kulutus koska Internet-ja erityisesti langattoman Internetin yksinkertaisesti luo lisää ihmisten mahdollisuuksia käyttää mediaa, sanoo analyytikko Jacqueline Anderson nuoremmille katsojille entistä mukava Internetin paikka katsella heidän televisiossa. "nuorempien ikäluokkien, TV on edelleen tärkeää, mutta jos he saavat tämän sisällön muuttuu ", sanoo Anderson." tuleville sukupolville, jotka ovat tulossa, siitähän olemme menossa katsomaan leikata. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




PrimeSense n OpenNI tarjoaa parhaat Kinect ajurit vielä, joku joka tietää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/primesenses-openni-provides-the-best-kinect-drivers-yet-from-s/:
Olemme olleet niin kääritty Kinect hakata tapahtumat, että me todella jäi Kinect ei hakata, jotka tulivat viime viikolla. PrimeSense, joka rakensi alkuperäisen Project Natal viite laitteisto Microsoft on julkaissut omaa avoimen lähdekoodin ajurit Kinect. PrimeSense työskentelee Willow Garage (parhaiten tunnettu avoimen lähdekoodin ROS robotti käyttöjärjestelmä ), ja Side-Kick (motion pelaamista käynnistyksen) kautta uuden OpenNI organisaatio on perustettu, ja trio yhdistävät voimiaan hyvään. OpenNI kehys kattaa matalan tason laitteiston tuki (ajurit todellinen kamerat ja muut anturit), sekä korkean tason visuaalinen seuranta (kääntämällä kehosi 3D avatar potkii perseelle ja virtuaalimaailmassa). Tämä olisi siunaus jo elinvoimainen Kinect hakkerointi yhteisö, ja jos video edellä on mitään viitteitä, emme ole kaukana Kinect tason vuorovaikutusta ja pelattavuus meidän nöyrä tietokoneisiin.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

PrimeSense n OpenNI tarjoaa parhaat Kinect ajurit vielä, joku joka tietää perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 13:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

IRS työntekijä käyttää Outlookin sääntöjä siepata pomo sähköpostia, tuomittu Salakuuntelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/irs-employee-uses-outlook-rules-to-intercept-bosss-e-mails-con/:
IRS työntekijä käyttää Outlookin sääntöjä siepata pomo sähköpostia, tuomittu Salakuuntelu
Tässä on mielenkiintoinen kysymys teille: jos olet määrittänyt sääntö Microsoft Outlook lähettää viestejä tililtä toiselle, ja teet sen tietämättä omistajan tiliin uudelleenohjaus, olet kuuntelua tai vain kopioimalla mail? Se voi tuntua kiistanalainen kysymys, mutta David Szymuszkiewicz, entinen IRS työntekijän, se on tärkeä ero. David pelkäsi potkut ajokorttinsa keskeytettiin rattijuopumuksesta (hän tarvitsi ajaa koteihin rikollisen veronmaksajien), joten hän salaa perusti tämän säännön hänen pomo koneella mitä maailma sanoi hänestä. Sääntö löydettiin, ja se et tiedä sitä, hän oli vaikeuksissa. Ainoa kysymys on nyt: onko maksu hänelle salakuuntelulaite lain kuuntelua viestejä tai Tallennetut Communications Act vain kopioida niitä.

Niin, mikä oli vastaus kysymykseen edellä? Saatat olla kiusaus sanoa, että hän oli vain kopiointi, ja todellakin se oli Szymuszkiewicz väite, mutta kaikki Exchange admin kertoo, että Outlookin sääntöjä toteutetaan palvelimella, ei asiakkaan, eli ne sähköpostit olivat todellakin kaappaamista . Szymuszkiewicz tuomittiin Salakuuntelu mutta näyttää välttää kovia virkkeen kanssa 18 kuukautta koeajan on annettu. Kevyt rangaistus Salakuuntelu, mutta raskas yksi diddling valikoissa Outlookissa.

IRS työntekijä käyttää Outlookin sääntöjä siepata pomo sähköpostia, tuomittu Salakuuntelu perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 12:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Ars Technica | Lähetä | Kommentit

Oppiminen Gawker on jättänyt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fmsgHjtbHp0/story01.htm:
Gunkerty Jeb kirjoittaa "Gawker hakata on täysin heikoilla niiden käyttäjät, puhumattakaan rikkominen luottamuksen, joka saattaa hyvinkin olla mahdotonta saada takaisin. Käyttäjän vaativat, että he saisivat poistaa tilinsä välittömästi, ja sen jälkeen toteuttaa tällainen järjestelmä, on todennäköistä, että Gawker järjestelmät on uusittu maasta ylös, jotta tulevaisuudessa hakata. Joten, mitä on oppinut tästä täydellisen myrskyn uhota ja uhmakkuus? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Google lanseeraa Chrome Cause ajaa, lahjoittaa jokaisen välilehden avata vasta 19.

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/google-launches-chrome-for-a-cause-drive-donates-for-each-tab-o/:
Google ei selvästikään tiedä, kuinka monta välilehtien olemme auki juuri nyt.

Tarkista lähde linkkiä laajennus, jonka avulla voit lahjoittaa hyväntekeväisyyteen valinta sen perusteella, kuinka monta välilehtiin auki joka päivä.

[Kiitos, Josh]

Google lanseeraa Chrome Cause ajaa, lahjoittaa jokaisen välilehden avata vasta 19. alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 12:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Chrome Cause | Lähetä | Kommentit

MetroPCS tuo LTE-verkon Boston, Sacramento, ja New York City

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/metropcs-brings-its-lte-network-to-boston-sacramento-and-new-y/:
Alueellinen harjoittaja MetroPCS tikittää kolme valintaruudut tänään, että se pitää työntää sen jatkuva LTE-verkon käyttöönotossa, ja ne ovat isoja: päälle Sacramento, he lisänneet Boston ja kukapa muu kuin New Yorkissa. Se tekee kuljettajan toinen aloittaa LTE Isossa Omenassa - Verizon on jo olemassa - mutta et voi ottaa pois, että MetroPCS ehkä big guys heidän ensimmäinen live-kaupallisilla markkinoilla useita kuukausia. Mitä laitteisto, se on sama kuin tavallista: Samsung Craft dumbphone on ainoa vaihtoehto, mikä tarkoittaa, että jos etsit tunkeutumaan tietokoneellesi kanssa seuraavan sukupolven USB-muistitikku, olet silti täytyy suunnata Verizon muutenkin. Seuraa tauko koko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä MetroPCS tuo LTE-verkon Boston, Sacramento, ja New York City

MetroPCS tuo LTE-verkon Boston, Sacramento, ja New Yorkin perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 12:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Tron: Legacy "johtaja selittää Tron maailma

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pnv1wjXOTDw/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "Meillä oli vain odottaa 28 vuotta toisen erän Tron - jatko-Tron: Legacy" tulee ulos perjantaina. Uskotaan olevan vähemmän Uskomattoman huono 80 grafiikan ja muuta Uskomattoman mahtava tuhatvuotinen CGI. Ennen avaamista, Discover on haastattelussa ohjaaja Joe Kosinski jossa hän puhuu keksittävä valon aikana ja kertoo, että Tron maailma muistuttaa Galapagos-saaret, jossa kaikki kehittyneet erillään. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.