onsdag den 15. december 2010

Tuoksu Jet II saa esittelyvideo, näyttää vielä kauhea ajatus (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/fragrance-jet-ii-receives-video-demonstration-still-looks-like/:
Ah, ne hassu Keio yliopiston tutkijat yrittävät luoda Smell-O-Vision , haluatko tietää, mitä he jopa näinä päivinä? He yrittävät edelleen, tietysti, mutta nyt he ovat ottaneet mahdollisuuden osoittaa laitteisto - jossa käytetään perus- mustesuihkutulostimen tech tuodakseni hyvin lyhyinä tuoksu - ja teknologian ystävät Japanissa silti säätämistä ja jalostus on . Ensisijaisesti tavoitteena on auttaa terveydenhuollon ammattilaisia arvioidessaan potilaan hajuaisti , tuoksu Jet II on korkea valvonnan rakeisuuden, joka mahdollistaa erilaisten sekä voimakkuus ja kesto tuoksu, joka puolestaan voi olla erittäin tarkka mittaus antaa henkilön haju näön. Mobiili prototyyppi on myös trotted ulos (kuvassa yllä), vihjaten mahdollisuus lopulta kutistuu näitä moduuleja sopimaan sisälle matkapuhelimesta ja siten johtaa meidät mahtava tulevaisuus muokattavissa "puhelun hajusteita." Aikamoiset. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Tuoksu Jet II saa esittelyvideo, näyttää vielä kauhea ajatus (video)

Tuoksu Jet II saa esittelyvideo, näyttää vielä kauhea ajatus (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 06:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde DigInfo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar