onsdag den 15. december 2010

Unreal Engine 3 dev kit lisäämällä IOS tukea huomenna, Infinity Blade kloonit ensi perjantaina

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/unreal-engine-3-dev-kit-adding-ios-support-tomorrow-infinity-bl/:
Unreal Engine 3 jo aivan mahtava debyytti IOS Epic Gamesin oma Infinity Blade , mutta yhtiön päätti että on aika vihdoin lopettaa kiusanteko ja antaa meille ohjelmisto todella leikkiä sen kanssa. Huomisen suunniteltu päivitys UDK toimittaa IOS tukea, eli kaikki hienot työkalut auttanut Infinity Blade tällaista päivänselvää upea peli hyppysissäsi sinun pitäisi olla tunne luova. Lisensointia Engine on ilmaista testausta ja ei-kaupalliseen käyttöön, mutta sinun täytyy maksaa 99 dollaria, jos haluat myydä jotain tuotteita sen kanssa, jota seuraa 25 prosenttia siivu tulosi yli 5000 dollaria, ja tietenkin Applen 30 prosentin leikkausta mitä on jäljellä. Se ei ehkä kuulosta parhaat liiketoimintasuunnitelman maailmassa, mutta katsovat, että Infinity Blade on arvioitu keräsi yli 1,5 miljoonaa dollaria myynnin jo - Olemme varmoja, että saat olla tarpeeksi vaihtaa vasemmalle jäätelön vaikka Epic ja Apple on ollut osansa.

Unreal Engine 3 dev kit lisäämällä IOS tukea huomenna, Infinity Blade kloonit ensi perjantaina perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 10:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TUAW , Joystiq | lähde Wall Street Journal , @ MarkRein (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar