onsdag den 15. december 2010

Google-TV saa suuren päivityksen uusia Netflix, irtainta Dual View Android kauko app. tukea

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/google-tv-gets-a-major-update-with-new-netflix-movable-dual-vie/:
Ensimmäinen päivitys Google TV alustan koska sen julkaisu on nyt saatavilla Logitech ja Sony-laitteet, ja kestää suuria harppauksia kohti käsittelemään aiheita totesimme meidän tarkistaa . Vanhentunut Netflix App on nyt urheilu uusi HTML5 pohjainen käyttöliittymä että muistuttaa yksi nähty PlayStation 3 , kun taas Dual View on osoitettu yksi suurimmista valitukset avulla käyttäjät voivat liikkua ja muuttaa video ikkuna tulee. Toinen merkittävä päivitys on tukea Android kauko app. saapuu tänään iPhone-versio "tulossa pian". Viimeinen merkittävä päivitys olisi arvostavat Kevin Bacon stalkers harrastajille uuden info-sivulta elokuvia, joka vetää runsaasti asiaa koskevia tietoja ja saatavuutta verkossa ja listaukset yhdellä sivulla. Meidän Sony Google TV oli 218 MB päivitys ladataan ja valmiina asennettavaksi, kun teimme sitä, että myös luvannut muutamia muita päivityksiä päälle Googlen kuten edellä on todettu. Otamme tarkistaa takaisin hetki nähdä miten asiat ovat - ei sanaakaan Googlen vielä mitään edistystä murtaa muureja verkot ovat asettaneet ympärillä virtasisällön - piip päivitetty Dual View ja video Uuden kauko-ohjaimen ohjaus app tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Google TV saa suuren päivityksen uusia Netflix, irtainta Dual View Android kauko app. tukea

Google-TV saa suuren päivityksen uusia Netflix, irtainta Dual View Android kauko app. tukea alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 11:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Uusi TV tasavalta | lähde Virallinen Google TV Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar