onsdag den 15. december 2010

PrimeSense n OpenNI tarjoaa parhaat Kinect ajurit vielä, joku joka tietää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/primesenses-openni-provides-the-best-kinect-drivers-yet-from-s/:
Olemme olleet niin kääritty Kinect hakata tapahtumat, että me todella jäi Kinect ei hakata, jotka tulivat viime viikolla. PrimeSense, joka rakensi alkuperäisen Project Natal viite laitteisto Microsoft on julkaissut omaa avoimen lähdekoodin ajurit Kinect. PrimeSense työskentelee Willow Garage (parhaiten tunnettu avoimen lähdekoodin ROS robotti käyttöjärjestelmä ), ja Side-Kick (motion pelaamista käynnistyksen) kautta uuden OpenNI organisaatio on perustettu, ja trio yhdistävät voimiaan hyvään. OpenNI kehys kattaa matalan tason laitteiston tuki (ajurit todellinen kamerat ja muut anturit), sekä korkean tason visuaalinen seuranta (kääntämällä kehosi 3D avatar potkii perseelle ja virtuaalimaailmassa). Tämä olisi siunaus jo elinvoimainen Kinect hakkerointi yhteisö, ja jos video edellä on mitään viitteitä, emme ole kaukana Kinect tason vuorovaikutusta ja pelattavuus meidän nöyrä tietokoneisiin.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

PrimeSense n OpenNI tarjoaa parhaat Kinect ajurit vielä, joku joka tietää perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 13:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar