onsdag den 15. december 2010

Engadget iPad nyt saatavilla!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/engadget-for-ipad-now-available/:
Rakastatko Engadget? Rakastatko iPadisi? Oletko kaivannut päivää, jolloin kaksi olisi lopulta yhteen? No arvaa mitä? Tämä päivä on koittanut. Kyllä, se on totta, Engadget iPad sovellus on nyt elää App Store ja odottaa asennusta jokaisesta iPad olemassa. Kuten edellisessä IOS apps, saat ton hienoja ominaisuuksia ja sivuston muotoiltu täysin mobiililaitteisiin, mutta mielestämme olemme ottaneet asioista paljon pidemmälle Applen tabletti tarjoaa tonnia uutta selailu, lukeminen ja alustavia vaihtoehtoja, jotka pitäisi pitää sinut enraptured vaikka kauheita asioita, kuten ydinaseilla tai zombie hyökkäystä alkaa tapahtua.

Kaikki uutisia käsittelyssä, podcasting-kuuntelu, video-katselun, kommentti-kommentista, Engadget-veikkauksen fantasiat ovat tulossa todellisuutta, ja sovellus tukee jakamisen kautta viserrys, Tumblr, Facebook ja sähköposti, ja mahdollistaa samalla säästät artikkelit iPad (in-app), Instapaper, lukemista myöhemmin, ja Evernote. Suoraan sanottuna se on mahtavaa. IOS 4-yhteensopiva sovellus on saatavilla juuri nyt App Storesta, joten älä odota yksi toista ... haen sen!

Ja ennen kuin kysytte - kyllä, päivityksiä tulossa meidän kaikkien muiden apps sekä myös uusi iPhone app. IOS 4 tuki, BlackBerry päivittää OS 6-tuki, ja kaikki te Windows Phone fanit ... WP7 app. uuteen puhelimeen!

Engadget iPad nyt saatavilla! perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 13:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde App Store | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar