onsdag den 15. december 2010

IRS työntekijä käyttää Outlookin sääntöjä siepata pomo sähköpostia, tuomittu Salakuuntelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/irs-employee-uses-outlook-rules-to-intercept-bosss-e-mails-con/:
IRS työntekijä käyttää Outlookin sääntöjä siepata pomo sähköpostia, tuomittu Salakuuntelu
Tässä on mielenkiintoinen kysymys teille: jos olet määrittänyt sääntö Microsoft Outlook lähettää viestejä tililtä toiselle, ja teet sen tietämättä omistajan tiliin uudelleenohjaus, olet kuuntelua tai vain kopioimalla mail? Se voi tuntua kiistanalainen kysymys, mutta David Szymuszkiewicz, entinen IRS työntekijän, se on tärkeä ero. David pelkäsi potkut ajokorttinsa keskeytettiin rattijuopumuksesta (hän tarvitsi ajaa koteihin rikollisen veronmaksajien), joten hän salaa perusti tämän säännön hänen pomo koneella mitä maailma sanoi hänestä. Sääntö löydettiin, ja se et tiedä sitä, hän oli vaikeuksissa. Ainoa kysymys on nyt: onko maksu hänelle salakuuntelulaite lain kuuntelua viestejä tai Tallennetut Communications Act vain kopioida niitä.

Niin, mikä oli vastaus kysymykseen edellä? Saatat olla kiusaus sanoa, että hän oli vain kopiointi, ja todellakin se oli Szymuszkiewicz väite, mutta kaikki Exchange admin kertoo, että Outlookin sääntöjä toteutetaan palvelimella, ei asiakkaan, eli ne sähköpostit olivat todellakin kaappaamista . Szymuszkiewicz tuomittiin Salakuuntelu mutta näyttää välttää kovia virkkeen kanssa 18 kuukautta koeajan on annettu. Kevyt rangaistus Salakuuntelu, mutta raskas yksi diddling valikoissa Outlookissa.

IRS työntekijä käyttää Outlookin sääntöjä siepata pomo sähköpostia, tuomittu Salakuuntelu perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 12:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Ars Technica | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar