onsdag den 15. december 2010

Mark Zuckerberg nimetty Time Person of the Year, Jesse Eisenberg valitettavasti ole lueteltu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/mark-zuckerberg-named-time-person-of-the-year-jesse-eisenberg-s/:
Mark Zuckerberg nimetty Time henkilö vuodessa, Jesse Eisenberg valitettavasti ole lueteltu
Anteeksi, kaikki, et Person of the Year vuonna 2010. Neljännen kerran peräkkäin joku muu kuin sinä on voittanut kunnia, ja tällä kertaa ole toimitusjohtaja Mark Zuckerberg. Miksi? No, aika sanoo, että koska hänen luomuksensa on "kytketty toisiinsa kahdestoistaosa ihmiskuntaa", mutta mielestämme tiettyjen hyvin dramatisoitu jymymenestys elokuvassa saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa. Oikeasti, se ei ole onnea Zuck teki niin paljon vuonna 2010, paitsi kertoa joitakin epämiellyttäviä tarinoita käynnistäessään Saumaton Viestit . Sijoittuneet Afganistanista presidentti Hamid Karzai, joka oli toinen karkea vuosi ja Wikileak n Julian Assange, joka on tällä hetkellä ottaa melko karkea jälkeen joulukuussa ravistelevat kansainvälisiä suhteita ympäri vuoden.

Mark Zuckerberg nimetty Time Person of the Year, Jesse Eisenberg valitettavasti ole mainittu alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 09:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Reuters | lähde Aika | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar