onsdag den 15. december 2010

Misa Digitalin säikeettömiä Kitara nousee ja ennakkoon: 849 dollaria ja ainutlaatuisen instrumentin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/misa-digitals-stringless-kitara-goes-up-for-pre-order-849-for/:
Muista Misa Digital Guitar ? No, sitä kutsutaan Kitara nyt se otettu tuore nuoleskella maalien ja se on valmis tilata ennakkoon nyt huhtikuu toimitus. Kitara hävittää vanhanaikaisia jouset ja on sinä näppäilyä pitkin multitouch-näyttö sen sijaan, asuttavat otelaudan kanssa litania painikkeita, jotka muuttavat lausuntatavan ulostulo digitaalisiin tulo. Se on laivalla syntetisaattoria, mutta todellinen taika tapahtuu, kun liität sen omaan äänentoistolaitteiden ja kokeiluista. Pohjimmiltaan se on kuin Kinect elektronisen musiikin - tarvitsee vain muutaman kekseliäitä sielut valjastaa mahdollisuudet oikein. He tarvitsevat rasvaa lompakot myös mieli te kääntämällä tämä keksintö tulee kannattava tuote on merkinnyt ylevä 849 dollaria lähtöhinta Yhdysvalloissa. Katso video demo ja koko Kitara lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Misa Digitalin säikeettömiä Kitara nousee ja ennakkoon: 849 dollaria ja ainutlaatuisen instrumentin

Misa Digitalin säikeettömiä Kitara nousee ja ennakkoon: 849 dollaria ja ainutlaatuinen soitin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 04:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Misa Digital | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar