onsdag den 15. december 2010

Broadcom julkisti dual-core BCM2157-prosessori, lupaa high-end-ominaisuuksia edulliseen Android-puhelimissa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/broadcom-announces-dual-core-bcm2157-processor-for-android-phone/:
Kuten ehkä ole kuullut , 2011 on muotoutumassa olevan iso vuosi dual-core älypuhelimet , ja se näyttää nyt voit virallisesti luottaa Broadcom sisään toimia. Se on juuri ilmoittanut uuden dual-core BCM2157 foorumi, joka tarjoaa sekä HSDPA-modeemi-yhteydet ja sovellukset käsittely kohteliaisuus noin dual-core, 500MHz ARM11 jalostajia. Alustan koko on myös suunniteltu tukemaan toimintoja, kuten HVGA multitouch-näyttö, 5 megapikselin kamera ja mobiili kuormittajat muun standardi hinta - jotka kaikki on räätälöity erityisesti Android-laitteet. Tämä ei tietenkään aseta prosessori high-end ja dual-core taajuuksia, mutta Broadcom sanoo, että se mahdollistaa yritysten "antaa high-end älypuhelimen ominaisuuksia edullisempi 3G Android puhelimia", ja se on varmasti tavoite voimme kaikki saavat taakse. Pään ohi tauon tiedotteeseen.

Jatka käsittelyssä Broadcom julkisti dual-core BCM2157-prosessori, lupaa high-end-ominaisuuksia edulliseen Android-puhelimissa

Broadcom julkisti dual-core BCM2157-prosessori, lupaa high-end-ominaisuuksia edulliseen Android-puhelimissa perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 18:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Broadcom | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar