onsdag den 15. december 2010

SNK edelleen kutittaa retro pelaajille, tiedotteet Neo Geo peliohjain PS3

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/snk-continues-to-tickle-retro-gamers-releases-neo-geo-gamepad-f/:
http://www.engadget.com/2010/12/08/neo-geo-games-hit-psn-add-online-play-ditch-the-gigantic-cartr/
Voi mies, kuin jos ottaa 10 Neo Geo klassikoita lyömällä PS3 ja PSP täydellinen online multiplayer ei makea tarpeeksi, nyt SNK on jollakin paremmin julkaisemalla päivitetyn version klassisesta Neo Geo peliohjain. Toki, se ei ole niin magestic kuin jättiläinen, kömpelö arcade stick joka tuli parin 650 dollaria Neo Geo Gold-järjestelmä. Kuitenkin järjestelmän peliohjain (julkaistiin Neo Geo CD) menisi olla vieläkin suositumpi ansiosta paljon halvemmalla ja uusia kelluva 8-suuntainen D-pad. Tämä ohjain on uudestisyntynyt (kerran) PS3 USB-liitännän lisääminen PS nappia keskellä, joten voit käyttää sitä jopa vetää XMB ja irvailla ystäväsi liittymään King of Fighters ottelun. Valitettavasti tämä on vain saada julkaisu Japanissa, jossa se myy 3129 jeniä (noin $ 37), mutta Play-Aasian tuonti sinulle yhden 45 dollaria. Pieni hinta niin ihana asia.

SNK edelleen kutittaa retro pelaajille, tiedotteet Neo Geo peliohjain PS3 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 16:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Oh Gizmo! | lähde SNK Playmore | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar