onsdag den 15. december 2010

Windows Phone 7 sanotaan olevan tulossa merkittävä "Mango" päivitys elo-tai syyskuussa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/windows-phone-7-said-to-be-getting-major-mango-update-in-augus/:
Olimme jo kuulleet, että Windows Phone 7 on asetettu saada päivityksen jonkinlainen ensi vuoden alussa - mahdollisesti samaan aikaan Mobile World Congress helmikuussa - mutta ZD Net Mary Jo Foley nyt ilmoittaa, että vielä suurempi päivitys voisi olla seuraavanlainen elo-syyskuussa. Hänen mukaansa lähteiden päivitys on koodinimeltään "Mango" ja se tehokkaasti määrä Windows Phone 7.5, joka hän sanoo voisi jopa olla varsinainen nimi, kun se on julkaistu. Tämä päivitys ilmeisesti tuo Silverlight runtime ja HTML5 tukea OS yhdessä Kaukoidän kielen tuki, ja joku muu määrittelemätön ominaisuuksia ja toimintoja. Lisäksi luultavasti merkittävin päivitys ennen Windows Phone 8, joka Foley sanoo on koodinimeltään "Apollo", ja on edistynyt julkaisu loppuvuodesta 2012.

[Kiitos, John]

Windows Phone 7 sanotaan olevan tulossa merkittävä "Mango" päivitys elo-tai syyskuussa perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 14:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink MobileTechWorld | lähde ZD Net | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar